spoiler

greyfurt
sözlükte en çok eksikliğini hissettiğim uygulamalardan biridir. yani yöntem ve kolaylaştırıcı olanaklar varken, hala daha bazı kuş beyinliler okunmamış bir romanı yada izlenmemiş bir filmi berbat etme konusundaki dallamalıklarını devam ettirmektedir.

yani güzel kardeşim şunu yapmak çokmu zor;

-----------------------------spoiler----------------------------:
yorum ve görüşlerini buraya yaz
-----------------------------spoiler----------------------------

bu kadar. evet sadece bu kadar. (senin kadar salak bir insanın bile yapabileceği kadar kolay yani) e bunun yöntemi belliyken, her fırsatta gerek kişisel mesajla, gerekse fırsat buldukça ilgili başlıklardaki entry’lerle bıkıp usanmadan uyarmamıza rağmen hala daha aynı düşüncesizliği yapmakta ısrar eden insanlar görünce cidden cinnet sınırına ulaşıyor insan.

"güzel entry olmuş ama spoiler vermeyi unutmuşsun" şeklinde kibarca uyardığım, "uyardığın için sağol" diye mesaj alıp, entry’sini düzeltmeyen bünyeler var sözlükte.

insan yanlışlıkla başlık açabilir. haddini aşıp birilerini kırabilir. bu tip şeylerin telafisi var ama sen finali anlattığında (yada gelişme bölümünün kritik ayrıntılarını) unutsun diye elektro şokmu vericez adama?

bunu yapanların ne kendisine saygısı var, nede başkalarına. ben izlemediğim bir filmle ilgili, okumadığım bir romanla ilgili başlıkları açmıyorum bile artık. bu raddeye geldi iş artık.

lütfen biraz dikkat. lütfen biraz saygı.

not: daha önceden yaptıysam (ki yapmadığıma eminim) özür dilerim. uyarın düzelteyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol