spoiled

apple
birkaç entrysini okumak dışında, pek bir bilgim olmamıştı bugüne kadar spoiled hakkında. ben onu hiç tanımıyorum, muhtemelen de tanıyamıycam. bildiğim onun için yazılan hüzün dolu, aşk dolu, özlem dolu, sevgi dolu cümlelerden ibaret. karışmak istemiyorum ama okudukça da isyan ediyorum ikisinin üzüntüsüne. pes etmemeli insan diyorum, böyle bir aşkı bulmuşken ne için pes edilebilinir onu da anlayamıyorum. anlatamazsınız da çünkü anlamamakta ısrar edicem.

aşk gidiyorum demez demişti yazar, siz farketmeden bavulunu, valizini toplar. spoiled hoşçakal sozluk diyorsa arkasından "güle güle, yine bekliyoruz, çabuk gel" diyecek birisi olması lazım.

saçmalamış olabilirim biraz ve hatta sözlük formatına uymayan cümlelerde kurmuş olabilirim. hızlı hızlı, fazla düşünmeden içimden geldiği gibi yazıyorum şu anda. umuyorum ki bu onun ve benim doğumgünümde yaptığım en iyi şey olur.

spoiled a seslenmek istiyorum "geriye dön, bir daha dene" diye. bunu yapar misin? kendin için, independence için ve benim gibi aşkın hala var olduğunu inanan diğerleri için.
hadi lütfen.
çok zor değil.
son bir şans daha ver aşka.

doğumgünün kutlu olsun.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol