spoiled

independence
yine bir 15 kasim.
sensizligin demlendigi bir ak$am daha.bu sene de bensiz dogdun, bu sene de sensiz kutladim bu dogumu sessiz sedasiz.bu sene de bogazima dugumlenen kelimelerle ve hasretinin icimde kopardigi firtinalarla kutladim dogumunu.kutlu olsun!

aslinda daha haziran sicaklari bastirdiginda planlamaya ba$lami$tim bu gunu biliyor musun? sozde istanbul’un en buyuk otellerinden bir tanesinin havuzunu kapattiracak ve orada sana supriz bir dogum gunu partisi hazirlayacaktim.partinin sonunda en sevdigin yerde olacaktin, havuzun icerisinde.ve yine sen havuzun icerisindeyken uzaktan kumandali bir tekne bir yukle yanina gelecekti.bir yuzukle.hediyeni gordugun zaman yuz ifadeni salise kacirmadan goruntuleyebilmek icin 10 ayri fotograf makinesi hazirda bekleyecekti.seneler gectikce o fotograflara bakarak kahkahalar atacak, birbirimize sarilacaktik, ellerimiz ellerimizde.

oysa bu sene de bir ba$ka kitada bensiz dogdun ve bu sene de senin dogumunu sensiz kutladim.

bir umitti benimkisi, belki bari dogumgununde gelir calarsin kapimi diye kulagim kiri$te, ne muzik acik ne televizyon.olmayacak duaya amin demenin de otesindeydi benim fantezim biliyorum, ama derler ya.gonul ferman dinlemiyor.

hep bir i$ik aradim ya$ayamadigim gokyuzu maviliginde, oysa hep karanliklarla kar$ila$tim.belki dedim, en azindan kutup yildizi yol gosterse? o bile karanligi ya$atti bana, ay koyugri kapkara bulutlarin ardinda.ve tum bu elemlerle birlikte sensiz senin dogum gununu kutluyorum, elimde bir fincan cay ve kullugumde coktan sonmu$ bir sigara izmariti ile.

biliyor musun aliye’yi ariyorum hemen her gun kanallarda, acaba hala devam ediyor mu diye ve senin yuzunden aliye izlemek zorunda kaldigim gunleri hatirliyorum da guluyorum eger ba$arabilirsem.her sabah uyandigimizda saclarimi taradigim anda ba$imda bitmeni ve ne anliyorsan bir cocuk gibi elinle saclarimi bozmani hatirliyorum.senden sonra saclarimi hic taramadim ben.araba kulanicam diye bir bira bile icirmeyi$ini hatirliyorum da alkole olan du$manligim bir anlam kazaniyor aklimda.ya midye dolmalar? gecenin 3 unde ankaranin gobeginde midye aramaya gitmi$tim hatirliyor musun, artik midye yemeye kiyamiyorum sen orda yiyemiyorsun diye.

hatiralar, hatiralar.

gecmi$e bakinca sadece tebessum ettigim mutluluklar geliyor gozumun onune, kavgalarin hepsi silinmi$ gitmi$ farkinda bile degilim.en cok guldugumde ne oluyor biliyor musun? ankara’da aquapark’in havuzunda kizarmi$ tavuga donmu$tun de sen kizarmi$ken sana sarilmak daha sadistce bir keyifti benim icin.”kendi du$en aglamaz a$kim” sozleri ile sariliyordum sana hic sarilmadigim kadar siki sikiya da utancindan sesini cikartamiyordun.

ve i$te yine bir 15 kasim.sensizligin sille tokat uzerime yurudugu bir 15 kasim daha.yine bensiz dogdun dunyanin bir ba$ka kitasinda ve ben yine sensiz kutladm senin dogumunu.

omrun oldukca mutlu ve saglikli ya$a spoiled!
omrun uzun 0lsun.
nice senelere!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol