sözlükten çıkamamak

serco
sozluge acaip sardiran yazarin maruz kaldigi, ilginc bi sekilde de haz veren durum...
yeni yazarlarin haberdar olmasi gereken bilgisozluk’un yan etkisi...

isimizden, gucumuzden, evimizdeki bebegimizden ali koydun bizi sozluk! ama sana kizamiyorum...
shibumi
adsl,cablo ve bunun gibi sabit bir baglantisi olanlarin basarabildigi durum.dial-up ile basarilamaz bu durum basarilsa da o evin telefonu bi daha acilmaz, o yuzden denememek lazim sabit bi baglanti almadan.
lady rosenred
yapmanız gereken işler vardır,derse gideceksinizdir,uyuyacaksınızdır,ders çalışacaksınızdır vs. ve çıkmanız gerekiyordur.ancak "dur bir entry daha yazayım,a yeni başlık açılmış dur şuna da yazayım" derken sözlükten bir türlü çıkamazsınız.bu ne sevgidir,bu ne bağlılıktır anlamadım gitti.
mitili
ust frame in bir ko$esine sag tu$ ve ardindan "yenile" ye tiklandiginda pek de guzel cikilabiliyor. ust frame in jeton biraz gec du$uyor yani.
retribution
saatler boyunca entry kastıktan sonra yorgun ama mutlu bir şekilde "artık gideyim" dedikten sonra sözlük aşkıyla yanıp tutuşan bilgiçin genelde yaşadığı durumdur. önce "acaba bir daha ne zaman görüşeceğiz?" sorusu gelir. hemen ardından "ama ben seni özlerim!!!" inlemesi ve bilgicin vicdanı ile giriştiği kavga... akıl her ne kadar kirarim bu sözlüğü butonunda olsa da yürek elin oraya gitmesine el vermez ki. bu durumda bilgiç ya ağlayarak ama dişlerini alt dudağına kanatacakmışcasına geçirerek mousea son bir hamle yapar, ya da ekrana sarılıp gözyaşlarına boğulur.
sipsi
yazarlarını çok seven sözlüğün onları bırakmama çabası. misal ben de çıkamamışım bugün. saat 17.30’da girilen kimler var entrysinde benim adım da var, şaşırdım donakaldım evet. oysa ki ben saat 17.00da çıkmıştım sözlükten. çıkamamışım demek ki. işte o an hayatım bir film şeridi gibi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol