sözlükte huzur bozmaktan zevk alan yazar

maliyeci
an itibariyle sözlüğün ebesine atlamış olan iki dallama bu zihniyetin şu an için temsilcileri.bakalım neler yazmışlar,nasıl başlıklar açmışlar.

(bkz: kangraaro nun köprü altı mekanı)
(bkz: bilgi sözlüğün amına koymak)
(bkz: bilgi sözlük dallamaları)
(bkz: bütün bilgiçlere sesleniyorum)

vakit gelicek bu başlıklar ve içindeki edepsiz,şerrefsizce yazılmış entryler tarih olacak biliyorum.o yüzden içim oldukça rahat.ama bu felsefe değişmeyecek bunu da anladım.sözlük hep böyle başıboş kalacak.onun bunun,iki tane ne idüğü belirsizin,haysiyetsizin,şerefsizin elinden çekmeye devam edecek bu sözlük.çok sık olan bu saldırılara karşı hiç bir önlem alınmadı.bu böyle de devam edecek biliyorum.artık umudumu kestim.

yani artık öyle düşünüyorum ki,suç bu şerefsizlerden çok bunlara bu fırsatı verenlerde.çünkü toplumda böyle ego masturbayonu yapan binlerce tip var.iki üç günde bir de bizim sözlüğe denk gelmesi oldukça normal.
ya basta viva zapatista
her hafta yeni bir çiftle bilgiçleri karşılayan durumdur.sözlük ile ve bazı bilgiçlerle alıp veremediğimiz olduğunda her insana hakaret etme alışkanlığından herkesin kurtulması gerekmektedir.
bloody mary
dediğinden hiç bir bok anlamadığım iki zatın birşeyler zırvalamasıdır.
bu şekilde küfür etmenin ne anlamı olacağını anlayamadım.hani dertlerini daha anlaşılır ifade etseler belki bir cozum noktasına varılırdı.yani sanıyorum amaçları ekşisozlukten entry alındığı için bu sozluğun toptan huzurunu bozmak.peki bu şekilde huzur bozabileceklerini gercekten sanıyorlar mı acaba?
aylavyu
en insani ihtiyaçlardan biri de ego tatmini olduğundan ve bu zavallıların egolarını tatmin etmek için hayatta skmk den başka bir başarıları olmadığından ortalığa attırıp durmalarından dolayı kınadığım zihniyettir. zavallılıktır. hayatta hiçbir boku başaramamış bir zavallıdan beklenir ancak.
maliyeci
gittiler ama izi kalsın,ders alınsın istiyorum.buyrun bakın bunlar sadece iki örneği...

http://img169.imageshack.us/my.php?image=szlk1xd3.png

http://img89.imageshack.us/img89/4190/szlk11zg4.png
bgat
gelip çecidir, bir daha olmamasını istiyoruz ancak yine aynı hareketler de bulunurlarsa, biz de hiç çekinmeden lafı oturturuz gediğine.
my son is father
sözlüğe eğlenmek için gelmiş zihniyettir.. önce hafiften laf yarıştırlar - lakin laf yarıştırmaya meraklı birçok obsesif yazar göz ardı edilmiştir - obsesif diye tabir edilebilecek diğer yazarlarla karşılaşan bu zihniyet için "eğlence" kendisini çoktan "sinir harbine" bırakmıştır..
tek seçenek kalmıştır bu zihniyet için; küfür etmek.. küfür eder ve siktir edileceği dakikaları bekler, beklerken küfürlerine devam eder nitekim elinde değildir başka türlü davranmak.. zayıftır, güçsüzdür, hayat tarafından siktir edilmiş bir tiptir, hiçtir, hiç olmaya mahkumdur.
onlar için en büyük masturbasyon öyle ya da böyle birkaç kişi tarafından fark edilmektir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol