sınavda kaydirma yapmak

carpediem
sınav esnasında dikkatizlik sonucu yapılabilecek en hödükçe, en tehlikeli bir o kadar da muhtemel hatadır. optik okuyucuya cevaplar yazılırken, boş bırakılan bir sorunun cevap kısmına bir alttaki sorunun cevabı yazılır. bu hata bütün diger soruların cevabını bir yukarı kaydırır. öss ve oks ögrencilerinin korkulu rüyasıdır.
daphnemyrha
zamanında karizmaya b.k sürdürmemek amaçlı kötü sınav sonuçları sonrasında bazı genç arkadaşlarımızın kullandığı en güzel bahaneydi bu eylem.
eğer gerçekten olmuşsa, çok fenadır ki bir anda başa ulaşan ellerle eşgüdümlü olarak kişinin dünyanın en dikkatsiz en işe yaramaz insan gibi hissetmesine sebep olabilir. çünkü kutucukları düzgün doldurabilmektir aslında bir şekilde sınavların amacı...
(bkz: lise günlerini hatırlamak)
(bkz: özlemek)
7doors
bütün sene barajı nasıl olsa geçerim diye gezip tozan ve arkadaşlarıyla dalgageçen şahsın sınavı sallamaması sonucu sınav sırasında düştüğü gaflet.sonuç:sene kaybı...
asturyas
kendini çakal zanneden insanların kullandıgı bir yöntem. çevresindeki insanlara çalışmadıgını söylemeyip kaydırdıgını söyleyen insan modellerinin kullandıgı tabir. (istisnalar kaideyi bozmaz) sonuçta insan kendine zarar veriyor.
faten
önemli olan cinsiyet bolumunun kaydırılmamasıdır ,daha sonra hazır cınsıyet bolumunu de yanlıs işaretlemişim ..... aman diyim ,özellikle erkekler icin..
kotukedigarfield
obsesif insanların sınavı iyi geçsede illa ki bi huzursuzluk bulup yoktan yere karın ağrıları yaratan durum.sonuçlar acıklanana kadar acaba kaydırdımmı diye gezer ve sonrada 80 aldığını öğrenip derin bir oh çeker...
anders
öss den bir gün sonra
-180 de 170 net çaktım boğaziçi gelsin olm.
-hadi ya hayırlı olsun ben bakamadım bile gazeteye.

sınavlar açıklandıktan sonra
-nası geldi puanlar.
-hacı hiç sorma bi kaydırma yapmışım.
-ee
-anlıcan 4. seneye merhaba diyoruz.
-...
fastjunkie
embesilliği daniskasıdır. hadi 2 yi kaydırdın hadi 3 ü hadi 4 ü e hadi 5 i ... ulan 6 7 8 e hiç bakmıor musun. hiç kontrol etmiyor musun nereye işliyorum diye. öyle dikkatsiz adamsan üniversitede işin ne zaten beböğim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol