sınav zamani terk edilmek

eldrun
bahsedilen sınav öss ise çok pis koyar. bünyeye göre 25-40 puan arası bir düşüş sağlar.düşük bir ihtimal, gaza getirme etkisi de yapabilir.
lady rosenred
bünyenin çifte kazık yemesine sebebiyet veren olay.zaten sınavlar yeteri kadar bünyeyi sarsıcı olacağından bir de sevdiceğin çekip gitmesi ağır depresyon sebebidir.
elma sekeriiii
gözya$larınızın defterinizi kitabınızı notlarızı ve bilumum hedenizi ıslatmasıyla, "ulan okuyamıyorum da beee!" diye kendinize ve de kitaplara notlara sinirlenip onları bir tarafa atma zamanınız e$ degerlidir.

sınava o kafayla giren bünye, her silgisini alıp yazdıgı abuk $eyleri silmek isterken tekrarlar:
’allahın belası pislik yapılır mı bu lan bana!’

sınavdan çıkan er ki$inin nakaratıdır:
"o’nun yüzünden igrenc geçti sınav, pislik bencil!"

ve terkedilen ki$inin yatagına girdikten sonraki gözya$ıdır:
"kalıcam bu dersten de... $imdiki zamanımı çaldın ve gelecegimi çalıyorsun. senden nefret ediyorum."

aman diyim bencil olmayın, sınav dönemi sonrası terk kararınızı belirtin.
calamitycans
sabahın dokuz bucugunda gireceginiz hayati bir sınavınız vardır. en yakın arkadaslarınız arar, basarılar diler, hatta yeni tanıstıgınız insanlar bile size moral vermek için elinden geleni yapar. ama sizin beklediginiz bir "basarılar" temennisi vardır, size en yakın olgunu düşündüğünüz başka biri tarafından. ama o telefon onun dışındaki herkesin yolladığı mesajlarla dolar, ya da başkalarının aramalarıyla çalar. bir yandan sınav gerginliği yaşar, bir yandan hayal kırıklığı içinde boş boş bakarsınız duvarlara sınavınız olduğunu unutup. sanırım budur sınav zamanı terkedilmek.
john maynard keynes
sinav zamani terk edilmek bazende itici guc olabilir,madem ask hayatim bitti o zaman kariyer yaparim bende diyen bunye sinavlara kendini vermeyi basarabilirse daha yuksek not alabilir,almalidir da.
johncoffey
kesinlikle berbat bi durumdur.. bunu yaşayanın sınavları vermesi imkansıza yakındır.. hee bazı hasta insanlar için itici bi güç olabilir..
nickmickyock
sınavda heyecan problemi yaşayan bünyeler için faydalı bir durumdur. bir süreliğine herşeyi oluruna bırakan ve gülenay tribine giren kişi esas dersi alttan alma büzük korkusu aromalı itici güç takviyesi ile sınav kağıdını da sakin sakin doldurarak, sınav anındaki heyecandan kaynaklanan hataları yapmayacaktır. ancak son gece on yüz bin milyon baloncuk sayfa çalışmaya çalışan öğrenci insanları için durum vahimdir.hezimet ve moral yorgunluğunun verdiği hormonel salgı ve bunun yarattığı uyku hissi ile battı balık yan gider moduna girer.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol