şiir yazmak

melusine
ince ruhlu,duygusal kişilerin ifade etmek istediği cümleleri estetik şekilde birleştirip anlamlı bir bütüne ulaştırmasıdır.
ithilquessir
dogal bir icgududur. varsa var, yoksa yoktur.

siir ciddi istir. duz yaziyi alt alta yazarak olmaz. siir uyak isi, aruz isi degil, hayati misralar halinde hissetme sanatidir.

eger gonlunuz hayati o sekilde algilamiyor, gozleriniz insanlarin gordukleriyle sinirli kaliyor, sozleriniz sizi her basladiginiz cumlede yari yolda birakiyorsa, siir falan yazamazsiniz.

siir yazmak,
dogal bir icgududur.
zamani gelir...


yazarsiniz.
mad
şiir yazmak nedir ki
isteyince olur mu
inleyen nağmeler
rakıyla duyulur mu

yazarsın birkaç kelam
açarsın mirkelam
zat ı dinleyince
mevzuya gelince
alırsın kağıt kalem
karalarsın birkaç kelam
neoxolmis
asla şiir yazmaya çalışılmamalıdır. insanın içinden geliyorsa ve anlamadığı bi şekilde kelimeler yanyana gelip güzel bir bütün oluşturuyorsa, o zaman şiir yazılmalıdır.
phoebues
kişinin içindeki duygularının kaba sığamaması ve yazma ihtiyacı duyması.içimizdeki duyguları en güzel dille ifade edebilme sanatı.bir güzellik abidesi oluşturmak...insana güzelliği öğreten bir duygu yazısı diyebiliriz.
burasi istanbul haci
bazen içinde bulunduğunuz hoş ve nahoş durum içinde, içinizden geçenlerin söz sanatları veya kafiyeli bir şekilde yazıya dökülmesi acı ve sert olabilir elinize ve gırtlağınıza kuvvet!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol