sadece aptallar 8 saat uyur

0 /
firambogaz
erdal demirkıran’ın günde sekiz saat uyumanın atmış senelik bir ömrün üçte biri olan yirmi senelik bir zamanı kapladığını ve günde dört saat uyuyarak on senelik fazladan yaşam alanı sağlanabileceğini anlattığı kitabı.
huni delisi
günde dört saat uyuyarak altmış yıl yaşamamıza olanak varmı?yetişkin bir insan günde yedi sekiz saat uyumalıdır.aksi taktirde psikolojik ve bedensel olarak bi çok sorun yaşaması kaçınılmaz olur.
cikolata
12 saat uyuyanlara saf gerizekalı muamelesi edecek olan zihniyettir bu. 8 saat uyumadan zekasını nasıl gösterecek insan, toplantıda uyuklayarak mı?
shevek
"...ve sadece beyinsizler 8 saatten az uyur" diye devam ettirilesi cümlecik.

not: hayır, şu sıralar 4 saat bile uyumuyorum. fakat bilindiği üzere uykunun sağlıklı olanı 8 saat. bu durumda bedenine zarar vermeyen, sağlığı tercih eden zinde insan aptal mı?
made in heaven
gunde 4 saat uyuyarak fazladan on sene yasam imkanı kazanacak bireyin dertleri basindan askinsa e amuga goduum neden fazladan on yil sikinti cekeyim diye sormaz mi bunu diyen arkadasa sormadan edemiyorum.sahsim adina da keske firsatim olsa da 16 saat uyuyabilip bunu diyen bunye nazarinda süzme mal mertebesine yukselebilsem.
raskolnikov
günün 24 saatinde de uyumakta olan bireylere sahip bir toplumda 8 saat uyumak ne kadar aptalca olur bilmiyorum,ama bizi 24 saat uyutan aptallar hiç uyumuyor,bunu biliyorum
ngn
uyur-gezer insanların hangi sınıfa girdigine cevap vermeyen önermedir.birde hepimizin ayakta uyutuldugunu hesaba katarsak önerme iyice anlamsızlasır...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol