sac uzatmak

underpressure
erkekler için değişik bir görünüme sahip olmak için girişilen bir durumdur. kimisi kendini böyle daha iyi hisseder ve uzatır. ancak zahmetlidir, bakımı uğraştırır.
puppeeter
erkek bünyelerde bazen onlarca farkli berbere dert anlatamamaktan kaynaklanan bir girisimdir.lakin söyle vukuu bulur:
efendim önce aksamdan saclarinizi kestirmeye karar vermissinizdir nitekim sabah kalktiginizda nur cemalinizi aynada gördügünüz zaman "acaba mi?" sorusu sizi kemirir.bu kararsizlikla berberin önünden bir kez gecme suratiyle berber kisiyle göz göze gelirsiniz.iste o an berberin "oooo saclarda bayaa uzamis sipa seni" ifadesi yuklu bakislarina magruz kalirsiniz ki iceri girmek farz olmustur.koltuguga oturdugunuz zaman hemen shik elbiselerimiz sac,kil,tüy vs. olmasin diye o janjanli örtü serilir boyundan asagiya.berber kisi karsinizdaki aynaya bakarken ayni zamanda da bingildak dedigimiz bölgedeki saclari oksayarak o sihirli sözcükleri kulagimiza fisildar "nasil ossun abimm?".o an ne dert ne tasa kalir insanda.berber kisi size bir agabey bir eniste bir baba sevkatiyle yaklasir ve icinizi dökersiniz."iste abi simdi surlardan azcik kescez enseyi cok acmicaz cok super olcak butun kizlar hasta kalacak..." .ama sonuc yine degismez ve size sevkatle dokunan eller adeta sonunuz olur; berberin tuttugu aynada enseninizi gorunce ve önunuzdeki aynadan berberin suratindaki onay bekleyen o hain ifadeyi."eyvallah abi ellerine saglik, güzel olmus."dersiniz isteksizce ve x ytl bayilip cikarsiniz dükkandan.nitekim bu berberden hosnut kalinmamissinizdir.bir sonraki sefere baska bir berber tercih edersiniz ama sonuc yine aynidir.
o dakka kisi ellerini basinin arasina alir ve "uzasin msktm saclari"der.
ama saclar uzadiktan sonra da tasa bitmez er kiside.disi bünyelerin "aaaaa hulkican saclarin ne kadar güzeeeeeal; gel balik sirti yapayim , kus ziki isliim" isteklerini karsilamak zorundasinizdir.
kisacasi efenim eger erkekseniz ve saclariniz uzunsa hayat gercekten cok zor.

(bkz: cedric)
raskolnikov
zor bir durumdur, kuru ve kepekli saçlar için pantene pro-v kullanmaya benzemez. yıkaması ayrı dert kurutması ayrı, uzatmaya karar verdikten yaklaşık 6 ay sonra saçın aldığı biçimsizlik vardır ki görülmeye değer. kısacası sabırlıysanız ve saçınız çok ince telli değilse uzatın, yok ben saçı yıkamam, bir de jöle sürerim diyorsanız hiç bulaşmayın benden söylemesi.
nickullah entryoglu
yaz boyunca uzun uzadıya, dalgalı cinsine giriştikten sonra, oluk oluk saç dökülmesine sebebiyet verip de, neredeyse kel kalmama sebebiyet vermiş; saçların döküldüğü anlaşıldığı anda son verilmesi gereken eylem. bakımı da çok zordur. bir de, saçlarınız hafif kıvırcık ve dalgalıysa, işiniz de iştir efem...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol