sabahın sekizinde iş yerine pur makyaj gelen hatun

0 /
artemisia
"artık birini bulacağım" hırsıyla yanıp tutuşan hatundur. bunun için uykusuz kalmayı ve saçı, üstü başı için deli gibi para harcamayı göze almıştır. düz duvara tırmanma moduna geçmek üzere olduğu için sabahın 5’inde kalkmak ona vız gelir. sizin gözlerinizi aralayamadığınız bir saatte o jilet gibi her türlü piyasaya akmaya hazırdır.
kurabiye
manideyse hoş karşılanabilir, fakat elinizde kitaplar otobüste ayakta bir saat yol gidecekseniz ve sabahın köründe dünkü jölenin kafanızda yapış yapış durduğunu bilerek yanağınızda yastık izleriyle camdan dışarı bakarken sizden çok sonra otobüse binen böylesi bi hatuna sizin yanınızda üç kişi yer veriyorsa intihar edilesi bir durumdur.onları çoğu sever, sizi ise farkına varmazlar bile..
javaci
çirkindir ve bunu boyanarak gizlemeye çalışmaktadır.
üstüne üstlük daha da çirkinleşecektir zira dermatologlara göre öğlen 12 den önce yüze hiçbirşey sürmememek gerekir yoksa cilt nefes alamaz ve gittikçe kötüleşir.
nickmickyock
sabahın sekizinde yatağından kalktığı gibi gelmesinden iyidir çünkü bir önceki gece yatak odasındaki hava durumu iş yerindeki diğer arkadaşlarını hiçbir şekilde ilgilendirmez. sabahın sekizinde uyanıp boyandığı için hazır uykusu da açılmıştır ve böylece uyuklayan iş arkadaşı trajedisi de bir nebze ortadan kalkmış olur.
nihilist
guzel kadındır, bakımlı kadındır; sabahın 6 sında kalkıp ise sırf araba ile gitmek icin 2 saat yolda zaman harcayan’a nasıl laf soylemiyorsak veya sabahın 6 sında kalkıp kahvaltı hazırlayana nasıl laf soylemiyorsak makyaj yapana da aynı tarafsızlıkla bakmak gerekir; bi yerde guzel de kadındır o makyaj yapan...
aycan
efenim mecburiyetten gelir kimileri ama kimisinde ruhunda vardır o zaten her yere öyle gitmektedir,genelleme yaparken bunu da düşünmek lazımdır öyle götümüzden sallamayalım hemen,sabahın köründe yabancı konuklar karşılanacaktır yada bir fuara gidilecek ve koca şirket temsil edilecektir (evet,çok mühim bir insanım,ne alakası var yaa)bu sebeplen yapmış olabilir.
fasa fiso
erken kalkmasindan dolayi evden apar topar cikmasi nedeniyle serviste yuzune bakilmazken, is basi oldgunda evrim geciren kadinlar da mevcut.tuvalette fon makinasi, tam techizatli makyaj cantasini kullanarak degisime ugruyorlar.
angelus
plaza insanları kavminin bir üyesi olan hatundur. o ki aynı şirkette beraber çalıştığı, yan masasında otur bir diğer hatunun yüzünü dahi iş yerinin lavabosunda yıkarken başlığının öznesi olan hatunun pür makyaj işe gelmesi tezatlığın en önde gidenini oluşturmaktadır.
van ness
rus ablaların çok sıkça yaptığı olaydır bu. evet. ta sabahın 5.30 6 sında kalkıp ful bakım makyaj yapıyorlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol