richard ramirez

goetica
şeytana taptığı rivayet edilen richard ramirez, öldürüp,parçalara böldüğü kurbanlarının başında oturup alem yapmasıyla ve bunu 16 kere tekrarlamasıyla ünlü.
richard ramirez,aileleri öldüren seri katil.16 kişiyi öldürmüş.şehrin ortasında üstelik gündüz vakti bir kadına saldırınca yakalanmış.bir kurbanın gözünü çıkarıp ailesine göndermiş.
marilyn manson un grubundaki twiggy ramirez,soyadını bu ünlü seri katilden almıştır..
seeyouindisneyland
hakkında çekilen ve aynı zamanda onun lakabı olan "nightstalker" filmi tavsiye edilir.gülümsemesi , eserleri ve hakkındaki söylentilerle tam bir amerikan efsanesidir."see you in disneyland" derken ne söylemek istediği sanırım açık.
-neden bunları yaptın diye sorulduğunda , angus young söyledi bende yaptım diyecek kadar ruh hastası abimiz.
saygılar,hürmetler
delirtmeyinlanbeni
tam adı richard muñoz ramirez olan 29 şubat 1960, teksas doğumlu seri katil.

kurbanlarının bir kısmına tecavüz de etmesinin haricinde, evleri soyması da ilginç bir özelliğidir. katile verilen nightstalker lakabının nedeni ise; işlediği cinayetlerin arasında bir bağlantı bulunmaması ve belirli bir metoda da bağlı kalmamasıdır.

22 eylül 1989’da 13 cinayet, 5 cinayet teşebbüsü, 11 cinsel suç ve 14 ev soygunundan suçlu bulunan ramirez, gaz odasında ölüme mahkum edildi fakat öldürülmedi; sırasını bekliyor. bir magazin dergisi editörü olan doreen lioy ile 3 ekim 1996’da kaliforniya’da san quentin devlet hapishanesi’nde evlendi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol