recep çetin

onur55
besiktas,trabzonspor,istanbulspor gibi kluplerde top kosturmus futbolundan cok burnunun buyukluguyle taninan eski milli futbolcu.
sergey
isvicreye orta sahanin yakinindan orta sut karisimi vurusla attigi golden sonra "hesaplayarak vurdum ve gol oldu" diyerek benim gulmekten gozlerimden yas gelmesine sebep olan takoz futbolculardan akla ilk geleni.
messi
malmö maçındaki attığı golü dünyada kaç kişi atar bilemem,belkide hiç..öylesine takozdur bu adam...
eldrun
malmö maçında, kanattan gelen orta malmö oyuncularını tam geçmiştir ki sahneye recep çıkar.yapılabilecek en artistik vole ile topu ağlara atar.o topu nası gördün, nası aniden voleye geçtin, o ne hız.yüz kere izledim hala anlayamadım.
greyfurt
takoz recep yada kazma recep olarak da bilinir. mücadeleci ve hırslı kişiliğinin yanı sıra kısa alandaki çabukluğu ve etkin müdahaleleri sebebiyle türk futbolunun efsanelerinden kabul edilmektedir. futbol kariyerine sakaryaspor’da başlamış, boluspor’da devam ettirmiş ve 88/89 sezonunda beşiktaş’a transfer olmuştur. 1990‘da avrupa şampiyon kulüpler kupası 1. turunda malmö’yle oynanan maçta kendi kalesine attığı rövaşata golüyle beşiktaşlılar olarak evlerimize hapsolmamıza vesile olduysa da 1994’de isviçre ile oynanan dünya kupası eleme maçında “doldur boşalt” eğilimiyle içeri kestiği topun ağlarla buluşması sonucu, gol diye böğüren tribünlere yönelttiği şaşkın bakışlarıyla sonsuz sevgimizi kazanmıştır. centilmen tavırları ve işine olan saygısıyla tüm futbolseverlerin sempatisini üstüne çekmeyi başarmıştır. efsane beşiktaş kadrosunun önemli aktörlerindendir. 4 lig, 3 türkiye kupası, 4 cumhurbaşkanlığı kupası, 2 başbakanlık kupası ve 5 tsyd kupası şampiyonluğu görmüştür. türk futboluna olan katkılarından dolayı kendisini saygıyla selamlıyoruz
hergele
vakti zamanında isviçreye sağ çaprazdan harika bir gol atmıştır recep abimiz.orta açmak niyetiyle vurduğu top niyeti bozup gol olmuştur ama bu öyle bir goldür ki bana bu entryi yazdıracak kadar şık bir goldür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol