rebel moves

marjinal
yilbasinda parkorman da sahne almis ne dedigi, ne soyledigi belli olmayan bir soliste sahip grup. bu yil ki rock’n coke da da sahne almislardir.
independence
ilk dinledigimde "zagadaydi sanirim" yabanci bir grup olduguna yemin edebilirdim.sonra yere oturdular ve sohbete ba$ladilar.ben hala i$e uyanamami$ "ulan nasil guzel turkce konu$uyorlar" demi$tim kendi kendime.hatta bir ara canli yayina katilip $arkiciliklari icin degil ama turkceyi bu kadar aksaksiz konu$abildikleri icin tebrik etmek istemi$tim de sirf u$engecligimden aramami$tim.u$engecligim milyonlarca insana maymun olmami engelledi o gun icin.turkmu$ bunlar yahu.
carpediem
yeni album cikaran ilginc, dinlenilesi grup. bu albumde ingilizce, fransizca, turkce, rebelce sarkilarla karsimizdalar. ilk kliplerini de pompala isimli sarkilarina cekmisler.
angelus
6 adet cirkin adam bir araya gelse nasil bir grup olur sorusuna verilecek olan cevaptir. lakin gelin gorun ki guzel muzik yaparlar. onemli olanda budur seklinde dusunmemize sebebiyet verir.
fofay
http://tinyurl.com/3xbhwu
bunu yapsa yapsa rebel moves yapan dedirten rebel moves’u artık herkesin bu sayede tanıyacağı avea’nın canına can katıcak yine manyak bir rebel moves çalışması.
üniversite yıllarımda yalnızlıktan sıkılınca imdadıma yetişen güzelim yurdumun güzelim grubu.
tamu
gruptan nedenli/nedensiz ayrılmalar sonucu 6 dan 3 kişiye düşmüş olan grup. ha yine de iyidirler, dinlenesidirler.

(bkz: oh be)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol