r10

biskuvit
önceleri daha iyi olduğunu düşündüğüm şuan hem gerçek profesyonel hem de 13 yaşındaki çocukları bulabildiğiniz, piyasanın çok düşük olmasına rağmen oraya takılan çoğu kişinin 3-5 kuruş para kazandığı bir platform.
independence
site bir sebepten oturu uzun sureli bir verikaybi ya$ami$. kimi yerlerin dedigine gore verikaybi bugun itibari ile 15 aylik, kimi yerlerin dedigine gore verikaybi 7 aylik. sebep ise hosting $irketlerinin otomarik backup almakta ihmalkarliklari.

e sen backuplarin icin ba$ka bir firmaya guvenirsen bundan kaci$ yok, bir gun olacakti boyle bir $ey. sirf bu sebeple bilgi sozluk’te auto backup ozellgi kapalidir. her backup tarafimdan manuel olarak alinmaktadir.
xpreia
üyesi olduğum webmaster forumu. yaşanan veri kaybı hepimizi üzdü. açılan konular yaş düzeyinin düştüğünün işareti. davetiyesiz üyelik alımı r10’u pazara çevirdi.
independence
site yonetimi hepten el degi$tirdi. foruma maddi anlamda yatirim yapan ki$iler forumun yoneticileri oldular ancak bu sefer de sitenin sorunlari cogaldikca cogaldi. madem yatirim yapildi sitenize, siz de teknik anlamda sunuculariniza falan yatirim yapin da $u yava$lik ortadan kalksin lan.
independence
bu sekilde devam ederlerse bu site yakinda hepten batar, onbinlerce ki$i de ticaretinden olur. arkada$ biraz yatirim yapin, biraz sisteme ozen gosterin. site ya kagni misali yava$, ya da durmaksizin database error veriyor.

yatirim diyorum alo, yatirim.
independence
oyle bir site haline geldi ki, bir dakika icerisinde 3 sayfa dolasmaya calis mesela, 2 kere sunucu bulunamadi hatasi alacaksin. bugunlerde boyle ama bu durumu duzeltmezlerse buyuk darbe yerler.
independence
yemin ederim yoneticileri liseli ogrencilerden olu$uyor, vallahi diyorum bak.

bir uyeleri siyasi bir forum konusuna sadece "benim babam akgari ucretle calisiyor." yazmis, sirf akgari yazdi diye akp ye giydirmis hesabina elemani banlamislar. lan sizin zihniyetinize sokayim ben $ak$akci liseliler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol