plastik yuzukle evlilik teklif eden erkek modeli

0 /
redcrow
parası olmadığı için işi şakaya vurarak hatun kişiye evlilik teklif eden erkek modelidir. şirinlike götürmeye çalışır işi aslan parçası lakin yer mi yurdum hatunu bu numaraları? yemek isteyen de bilir zaten malını, parada pulda gözü yoktur..
lepiska
çok şirin olan erkek modelidir. mühim olan bu duyguyu verebilmektir. çok seven bir kız için alabileceği en güzel hediyedir.
ketildakiiguana
sempatik ,fakir ama gururlu, komik, tamda hayat arkadaşı olabilecek kapasitede erkektir.bir kere buna cesaret etmesi başlı başına bir olaydır alkışlamamak elde değil..bravo pamuk bravo!
urban f
başlık jedi nin elinden öper , evlilik deyince göz yanlış falan görmemiş kimsede, bir bakış açısı şöyle :eğer kırmızı nikah cuzdanı verilecekse o yüzüğün sonunda yüzük de plastikten oluversin , diğer bir bakış açısı da :hem zaten teknoloji gelişti artık titanyum kadar dayanıklı plastikler var 2050 de altın mı kalacak dünyada sanki...
salome
cok sey olabilir fakat biraz acimazsiz, dogru oranti talihsizligiyle de materyalist bir bakis acisi ile; romantik ve yine talihsizlik ornegi bir dogru orantilama ile hayalperest erkektir kendisi. ayol bu devirde bir "tam-tur" bir de "tek- tas" olmadan evlenir mi hatun milleti, evlenmeye gelene kadar kabul eder mi teklifi. bu da bir hos!
kurabiye
artık herkesin tek taşla evlilik teklifi ettiği düşünüldüğünde, kendini aşmış erkek olması muhtemeldir. hoş olabilir tabi. hemen dudaklara yapışmak suretiyle devamı gelirse pırlantanın da bir tarafına koyar . hemen yapışan dudakları sömürmek suretiyle karşılık verilmelidir.
steroid
ünlü ve şu sıralar evli bir mankene vurup bırakmak için 5 milyonluk çakma tektaş alan cem yılmaz’a göre daha sempatik ve samimi bir harekettir bence bu arkadaşın yaptığı. helal olsun.
yıllardır yüz göz olduğu için sormaya bile zahmet etmez kimisi..
elma sekeriiii
su fı$kırtanından olursa daha bi eglencelidir. hayat bayram hatta seyran olur falan.

öyle erkek modeli o tür bi yüzük vermek niyetine, penisini $ereflendirip plastik yüzügü o tarafına takmalıdır. evet.

böyle bi tip süper karikatür karakteri olurmu$ ya...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol