pegasus airlines

malibucola
dolmuşculuk ilkelerini belirlemiş havayolu firması. herkes kendi başının çaresine baksın kafasında hostesleri var, neredeyse kalk yemeğini kendin al diyecekler.

en son yurtdışı uçuşum sırasında tam arka çaprazımda kör kütük sarhoş yabancı bir adam vardı. bir süre sonra beklenen oldu, adam midesinde ne var ne yok çıkarttı. defalarca geçen hosteslerin hiçbiri umursamadığı gibi, adam kendi kendine yere peçeteler serdi, temizlemeye çalıştı, tam rezalet. en sonunda biri de "sarhoşsunuz değil mi, anladım ben, bir yüzünüzü yıkayın bari" deyip gitti.

eh uçuş etraftakilerin de burnundan geldi tabi, tahmin edersiniz. hemen arkanız resmen çöplüğe dönmüş kimsenin tınladığı yok. "rahatsız olduysanız başka koltuğa geçin." dediler de, hangi birimiz uzaklaşacağız oradan kıç kadar uçakta?

üstelik bileti ucuza getirdim diye sevinirken, uçuş sırasında aldığınız her şey paralı olduğu için neredeyse astarı yüzünü aşıyor.

tüm bunların yanında asla bir daha tercih etmem diyebileceğim bir olay yaşamadım. tüm firmalarda havaalanı yoğunluğu sebebiyle olan kısa süreli rötarlar elbette yaşanıyor fakat yapacak bir şey yok.
ayrıca uçuş ve iniş sırasında da sıkıntılı bir süreç yaşadığımı hatırlamıyorum.
fakat son olarak arada çok ciddi fiyat farkı yoksa başka firmaları da değerlendirmekte fayda var çünkü gerçekten fiyat, bilete ödediğinizle kalmıyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol