outlook.com

0 /
tasarimharikasi
bunun "hotmail.com" uzantılı messenger ve eski hotmail hesabımızı etkileyip etkilemeyeceğiyle ilgili bilgi göremedim. umarım gelen gideni aratmaz.
independence
eski hotmail hesabiniz outlook.com acildiktan sonra hepten yalan oluyor. kaldi ki hotmail.com adresi de outlook.com adresine yoneliyor. bu arada eski hotmail adresinize yollanilan mailler halen size ula$iyor ama outlook.com hesabiniza yonlendiriliyor. messengere halen eski hotmail adresiniz ile giri$ yapabiliyorsunuz.
independence
ayarlarda var olan hotmaile geci$ yap $eysi eski hotmail gorunumune donu$ yapmanizi sagliyor sadece, eski hotmail adresinizi yine kullanamiyorsunuz.
independence
yeni bir guncelleme geldi, mail kutusunun ekran kisminin icine sicti. alt taraftan "ki$i ekle" diye hayvani bir alan cikiyor, ust taraftan "aradiginiz ileti onceden tasinmis veya silinmis" seklinde hayvani bir alan cikiyor hicbir sey aramamama ragmen. bir sey nasil bozulur dizayni nasil berbat edilir en guzel orneklerini veriyor bize sagolsun.
independence
yeni guncellemesinin ardindan gelen mailleri e$ zamanli olarak bildirmemeye ba$ladi. ancak sayfayi refresh edeceksin ki o $ekilde mailleri goreceksin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol