okul alışverişi

cekirdek
okul icin ihtiyac duyulan arac gerec ve kiyafetlerin alindigi alisveris.eger bu alisveris okullarin acilmasina iki gun kala yapilirsa cinnet gecirilebilir yalniz.oyle ki;butun milletin cokusmasindan dolayi ortamlardaki oksijen miktari o kadar az oluyo ki sokakta bile yururkan alinan oksijen fazla geliyo ve basagrisi yapiyo.karambolde posetler falan kaybolabiliyo.vs. vs.
insomnia jim
nedense okul alisverisi gunlerinde anneler babalar bir okadar zevkli cocuklar ise bir okadar angut oluolar cocuk okula gitcek diye butun gun cocuk beyin damaralari tikanik geziyor (onu giy o olmadi simdi bu onlugu tak vb. ) ayrica yolumuzun ustundeki pazar yerlerindede bir heyacan bir mongolluk soz konusu bir baska yonden insan kalabaligi yapiyorlar (bkz: kahrolsun okul alisverisi).
myysteriouss
okullar acilmadan,ozellikle kadikoy’de daha da bir kalabalik olusmasina neden olan olay.magazalardan cikan anne babalar,cocuklar akin ediyor tabi,igne at yere dusmez,zaten kalabalik bide bu olay girince..
maliyeci
liseyi bitirmis bir insan olarak tasasi bana dusmese de alisveris merkezleri,carsi, pazarlarda fazlasiyla hissedilebilen,biraz da ilkokula basliyacak cocuklarin aglama zirlamalariyla harmanlanmis,insanlara hareketli gunler yasattiran olay.
esek sipasi
tam okullarin acilmasina 1 gun kala tum buyuk alisveris merkezlerini cumbuse ceviren, amaci sadece alisveris yapmak gezmek olan insanlari ise deliye donduren organizasyonlardan biri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol