o ses türkiye

0 /
oksit
acun ılıcalı’nın başlayacağı yenı programı.başvurusunu yapmış olduğum ve ’meşhur olacağım artık yeter lan’diyerekten merakla seçilmeyi beklediğim programdır aynı zamanda.
independence
elbette formati yine bir ba$ka ulke yari$masindan alindi bu yari$manin. acun ilicali sadece tek bir gun kendisi bir $ey uretse ya da "bana hic du$unulmemi$ bir $ey getirin" dese negzel olacak.
independence
kac bolum oldu ba$layali bilmiyorum ama ilk defa izledim bugun, 4 $arki dinledim ve hepsindeki ses birbirinden muhte$emdi. hep boyle sesler mi cikiyor bilmiyorum ama bu ulkede ne sesler oldugunu bize gosteren yari$madir.
alevsi
gerçekten sesin seçildiği sonra tipin görülüp pişman olunduğu,ama kaliteli seslerin yarıştığı yarışma. bide hülya avşarın tüm şımarıklığıyla yarışmacı kapmaya çalıuşması, hadisenin elinin boş kalamsı komik.
elma sekeriiii
dün gece ilk defa izleme şerefine nail oldum.
ekrana ilk baktığımda jüri üyeleri yarışmacıya arkaları dönük şekilde oturmaktalardı. murat boz’un eli düğmeye gidip geliyor; sanki dünyayı kurtacakmış gibi bir ciddiyetle olayı irdelerken hülya avşar kafasını gülerek sallayarak yihuuaaavvv modunda düğmeye basıp arkasını dönmüştü. hülya’nın attığı çığlıklar stüdyodan taşmıştır eminim. murat boz tüm diğer jüri üyelerinden çok daha fazla yarışmacı kaptı sanıyorum, zira her birine salya sümük sarılıyordu. mustafa sandal (nasıl beceriyorsa artık bilmiyorum) oturduğu yerde dans ederken birden duruveriyor; bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi’nin bahçesindeki düşünen adam moduna giriveriyordu. onu geçtim kimseye kolay kolay da arkasını dönmedi. o yüzden kendi yarışmacıları bir elin parmaklarından çok daha az sanıyorum. hadise’ye gelecek olursak, yarışmacılara lütfen bana "gelllll bana geeeeeeeeeeeeeeel!" diye yalvarırken; masum köpek bakışını takınıyordu. onu geçtim, işi abartıp gel aban sen yavrum geeeeehhhl derken belini kıvırması dudaklarını büzmesi falan alay konusu oldu. yılların kaşarlanmış sanatçıları gibi olan tutumları izleyenleri itiyordu bence. hele bir de hülya’yı düşünün!


bir defa format olarak diğerlerinden farklı. çünkü yarışmacıların arasındaki rekabetin bir benzeri jüri arasında da mevcut. misal hülya avşar öyle tavırlar sergiledi ki, iyi ki hadise oturduğu yerden inip saçını yolmadı, murat boz yumruklamadı diye düşündürttü bana.
hülya avşar; yarışmacı kapmaya çalışırken eleştiriyle, aşağılamayı birbirine karıştırdı; murat boz’u, hadise’yi ve mustafa sandal’ı yerden yere vurdu.
bir yarışmacıya, "sen onları bırak bana gel. hadise murat falan pop’tan başka hiç bir şey bilmez, ne anlarlar. gel ben seni yoğurup halkın önüne sunayım! onlarda iş yok, çok amatörler." tadında bir açıklama yaptı.hadise oturduğu yerden "ne alakası var yeaa?!" tadında ileriye doğru sarkarken; murat boz da, "çok amatörüm, cahilim. bu iş bilmiyorum. o yüzden buradayım!" dedi noktayı koydu.
mustafa sandal ise sessizliğini korudu. yapılan çok belden aşağı vuracak bir şeydi. susmasa ne yazar?
ladycapulet
ilk defa dün akşam izlediğim programdır, öncesi var mı bilmiyorum. istanbul’dan katılan ve sokak müzisyenliği yaptıklarını belirten, adını hatırlamadığım bir kadın ve partneri çok çok başarılıydı.zaten jüri de onları kendi grubuna dahil etmek için epey yarıştı.

güzel sesler var hakikaten, bakalım devamı nasıl olacak.
independence
juri ile alakali yorumum;

hadise: gereksiz $imarik.
murat boz: tam olmasi gerektigi kararda $imarik ve agirba$li.
mustafa sandal: jurinin agirba$li abisi.
hülya av$ar: sirf hulya av$ar oldugu icin orada, bir muzik yari$masinda juri olmasi cok buyuk gereksizlik. acun ilicali ile aralarinda bir $eyler var sanirim, bir anla$ma falan. her acun projesinde hulya muhakkak var. olmasaymi$ iyiymi$.
ladycapulet
mutsuz olduğum bu pazar gününde bizim ünlülerin girdiği triplere ve kendilerinin saçmasapan hareketlerine bakarak günün son saatlerini gülerek geçirmek için an itibariyle izlediğim şarkı yarışması.
independence
normalde tv izlemem dolayisi ile bu programi da izlemem ama bugun yilba$i hesabina guzel $eyler vardir diye actim tv’yi bu programa denk geldim biraz izleyeyim istedim.

bu geceki bolumu cok eglenceli cok. yari$macilarin yani sira 10 tane de ünlü ismi cikartiyorlar sahneye $arki soyletiyorlar, juri de onlari seciyor. izlemenizi oneririm, dedigim gibi cok eglenceli geciyor program.
mudo
yılbaşı gecesi özel programı yarışmasında murat boz ve takımı birinci oldu. by j süper performans sergiledi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol