nejat işler

0 /
nick nicki nickince
gulbeyaz dizisiyle dikkatleri ustune ceken, aliye ile parlayip giden dizi oyuncusu, belki de tiyatrocu. yaki$ikliligi ve karizmasiyla genc kizlarin hayran oldugu harbi yaki$ikli adam. eskiden i$portada kitap satrmi$. $u anda sahibi oldugu kitabevi beyoglu’nda galatasaray lisesinin sokaginda, yoku$tan a$agi inerken hemen sag tarafta.

ayrica bu ki$i recep tayyip erdogan’in ablasinin ogluymu$. dikkatlica bakinca ’bi insan dayisina bu kadar mi benzer be karde$im’ dedirtiyor. sanirim adamdan yava$ yava$ sogumaya ba$ladim ama adam ne yapsin.
cekirdek
cagaloglu anadolu lisesinden mezun olan mustafa hakkinda hersey filmindeki performansindan oturu parmakla gosterilmesi gereken sahsiyet.bir de popularizme kil oldugu ve ilerde istedigi isleri yapabilmek adina dizilerde rol aldigi kendisi tarafindan beyan edilmistir.hak veriyoruz ne yapalim.ama nolur artik oyle muzip muzip gulmesin.olan var olmayan var ya...
invincible
gazeteye verdigi bi roportajda"mal oldum ben ,mal" diyerek kendisini acindiran,o vurdumduymaz tavirlariyla herkesi cileden cikaran ama yine de ona kizamadigim guzel insan. ah bi de aliye’de hipokrat yeminini hice saymasa..
louandreassalome
aliye’de,dizinin en duygusal sahnelerinde bile yüzünde anlamsız bir gülümsemeyle dolaşan,rolünün hakkını veremediğini,ayrıca abartıldığı kadar yakışıklı olmadığını düşündüğüm dizi oyuncusu.
sari ada
ısrarla recep tayyip erdoğanla bir akrabalığının olmadığını söyleyip, "olsa söylerdim bunda gizlenicek bişey yok" diyen güzel insan.
kötü adam rolleri pek bir yakışmaktadır kendisine.
(bkz: anlat istanbul)
passive
makina programına ’pentagram’ın 20. yıl tişörtü’ ile çıkmıştır,alkışı haketmiştir.alkışlıyoruz onu burdan.

sonradan gelen düşünceli edit:bir de bişey daha var ama...çözemedim.kendisi içmiş ya da çekmiş heralde.öyle bir izlenim bıraktı.
nick nicki nickince
zaten kendisi ne kadar kafa dengi bir adam olduğunu bundan önce bir röportajında belirtmişti. kendisine sorulan klasik ’ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç nesne’ sorusundaki haklarından birini yavuz çetin’in satılık albümü için kullanmıştır.
duman
mimar sinan üniversitesi konservatuar bölümü mezunudur.1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte’’kahramanlar ve soytarılar tiyatrosu’’nu kurdu tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı.’’belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları,benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil,sadece oynayalım diye yazıyorum’’dediği,’’tuhaf şehir hikayeleri,biz zavallı erkekler,yalnızlık benim gizli sevgilim adlı üç kitap yazmıştır.
duman
oynadığı filmler;eylül fırtınası,mustafa hakkında her şey,anlat istanbul,çalıntı gözler,iki süper film birden,barda.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol