zorla namaz kıldırtıyorlar haberini eleştirecek derman kalmadı.
zorla yapılan başka bir şey yoksa artık rahatsız etmeyen durumdur. böyle böyle delirttiler, alıştırdılar bu radikal/siyasal islamcılar.
namaz şenliği
zorla 23 nisan torenine goturulunce haber değeri yoktur tabi.
aileler çocuklarını okula gönderdiklerinde, kurslara gönderdiklerinde görünmez takip sistemi ile takip etmeli. ''aaa namaz şenliği varmış hüsnü bizim kızıda götürüyorlar tabi gitsin öğrensin'' (bkz: namaz şenliği) cümleleri yerine velilerimiz azıcık bilinçli olsa da diğer öğrencilerin velileriyle toplanıp ergenlik çağına bile gelmeyen küçücük çocukların namaz şenliği adı altında beyin yıkanmasına müsade etmemelerini, bu konudaki savunmalarınıda basın aracılığıyla topluma lanse etmelerini beklerdik. diyorum ve cümlelerimin havada asılı kalacağını hiçbir ailenin çocuk doğurmaktan öte, iki lafı gıybet dışında konuşup savunmayacaklarını bildiğimden susuyorum.
robot süpürge
bebek maması
aptamil bebek maması
en ucuz klima fiyatları
klima fiyatları
sözlük scripti şişli escort porno site tavsiye sütyenli atlet yabancı dizi izle
yabancı dizi izle şehirler arası nakliiyat
ankara escort eryaman escort Denizli Escort şişli escort görükle escort türkçe seks hikayeleri izmir escort avcılar escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort sex hikaye istanbul escort maltepe escort gaziantep escort avcılar escort sakarya escort beyliküzü escort izmir escort
izmir escort izmir escort ankara escort
escort ankara istanbul escort
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?