nakliyat

schneemann
ucuz seo numarası. jedi sizi reklamlarına alet ediyor haberiniz yok kısacası. efendim bir ara nicklerin yanında beliren çizgi sanılan fakat wordpad’e kopi pasta yapıldığında link oldukları görülen hedeler var ya, onlar şimdi de sözlüğe login olunan ekranda aşağılarda bir yerlerde var. bu nakliyat başlığı da öyle bir şey. ekşi’deki reklamların iyice zıbıtmasına benzer bir durum.

hedef reklamı alınan; ahmetoğulları nakliyat, gönülden gönüle çiçekçilik, nişantaşıylan pek mesudum nokta com gibi sitelerin google’da üst sıralara tırmanmasını sağlamak.

zamanında hayalet sevgilim-irem ilk meşhur olduğunda google’a irem diye keyword girip, irem etek aldı şoook, irem 5 kişiye sığmadı, one night in iremland gibi siteler çıkınca ben de epey bir dumur olmuştum. yani aradığınız şey ile search sonucu ortaya çıkan şeyin alakasız oluşu da buna benzer bir uygulama ile mümkündür.

sonuç olarak nakliyat ayıptır, günahtır, daha profesyonelce yapılmalıdır bu nakliyat işleri. yapamayıp ele yüze bulaştırmaktansa hiç yapmayıp rezil olmamak daha iyidir.

(bkz: kişinin allah ının para olmaya yüz tutması)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol