müslüman ülkelerin katar'la ilişkilerini kesmeleri

kanepeyecarpanserceparmak
müslüman ülkelerin diyerek bilgiden yoksun açılan bu başlık içerik bilgilendirmesi konusunda hatalı, net.

ikinci olarak ya ne olacaaadı demek istiyor insan. giymeyeceğiniz ayakkabıyı alır mısınız? almazsınız. geçenlerde hatırlarsanız silah anlaşması yaptılar. müzeye koymak için almadılar o silahları. hayır katar düşerse ekonomimizde bir 1. dünya savaşı yalanı tekrarlanabilir. bakın katarda yatırımı olan tekfen holdinge %4 değer kaybetmiş. ki bize genel olarak döviz ve sıcak paranın ordan geldiği herkesin bildiği bir gerçek.

üçüncü olarak bunlar sürekli daire alıyorlar biliyorsunuz. bütün çok katlı projelerde mutlaka daireleri var. e savaş çıkarsa nereye gelecekler ? türkiye dediğinizi duyar gibiiiiyim.

dördüncü olarak ise oluşan bloklara bakmak lazım. şu an için bu suudi arabistan öncülüğündeki 6 tane dallama, diğer tarafta da iran, muhtemel türkiye ve yine muhtemel rusya.

beşinci olarak doha limanı arap yarımdasındaki ticaret için baya baya elzem. ki bu kekolar hava ve kara trafiğini de kesti. ekonomik olarak doha limanından mallar dağılamayacağı için büyük sıkıntı yaşar katar. bu 6 ülkeden 3ü zaten bütün kara sınırını oluşturuyor katarın.

altıncı ve son olarak ise, yiyin birbirinizi size su veren itfayenin hortumunu...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol