muhammed yakut

independence
videolarini izledikce kendisinin suleyman demirel'in reankarnesi olduguna dair inancim gitgide yukseliyor. zira bunca saat konusup hicbir sey anlatmamak da ayri bir meziyet isi.

45 dakika ve daha fazla sureli videosunu izliyorsun, video bitiyor ve bir bakiyorsun ki aklinda hicbir sey kalmamis. cem yilmaz gosterisi misali, gosteride cok guluyorsun ama salondan ciktiginda aklinda sadece cok guldugun kaliyor, baska da bir sey hatirlamiyorsun.

soyledikleri ozetle sunlar;

"sizi sokaga cikartmayacam", "karilariniz sizi evde oklava ile kovalayacak", "xx hanim benim bacim, oyle namuslu bir kadin, sen o kadina kurban ol" ve benzeri seyler.

peki ne anlattin da bu ismini verdigin insanlar sokaga cikamayacak? hicbir sey. anlattiysan bile o kadar cok bagirip cagiriyorsun ki, evimizde is yerimizde izleyemiyoruz seni milleti rahatsiz etmemek icin, belki de o bagirmalarin esnasinda anlattiklarin kayboluyor dogal olarak.

akp'ye secim kaybettirecegim diyorsun, anlattiklarimdan sonra en az %10 oy kaybi yasayacaklar diyorsun ve fakat hicbir sey anlatmiyorsun, elde avucta bir sey yok. olan bizim zamanimiza oluyor.

hitabeti iyi oldugu soylenen, turkce'yi de iyi kullandigi belirtilen bir insan evladi olarak minik bir kac onerim olacak sana.

sesini yukseltecegin yerleri sec, o siralarda sesini yukselt ama kelimeleri bogma. aksanli konusuyorsun, anlasilmiyor, ses kelime vs. ne varsa o sinir harbi esnasinda dusmana yenik dusup esir olarak kaliyor, bize ulasmiyor.

ahmet diye bir isimle konuya basladiysan o ahmet'in mevzusu bitsin, sonra mehmet'e gec. "ahmet oglum var ya" diye baslayip "mehmet sana sesleniyorum" a baglama. baglarsan da sen bilirsin, avaz avaz bir seyler anlatmaya calistiginla kalirsin, enerjini bosa harcama derim ben.

son olarak, verdigin isimlerin hemen hicbiri can alici, bam teline basilacak isimler degil. etkili olmak istiyorsan ve belgeli olarak bildiklerin varsa once bakanlardan basla, en sonunda da "kral ciplak" dersin, 15 mayis sabahi olaysiz dagiliriz.
independence
azalarak bitti diye bir soylem vardir ya, yok.

bu adam son derece hizli tuketti kendini. iflah olmaz kufurleri ile, anlattiklarindan tek kelime bile anlasilmamasi ile, konudan konuya leylek gibi ziplamasi ile bitirdi tuketti kendini. son iki videosunda kufur yok, bagirarak da konusmuyor, en azindan elestirilerden ders cikartmis gibi ama hala bir sey anlatmiyor.

daha da izlemem herhalde.
independence
hakkında yakalama kararı çıkartılmıs. ayrica savcilik muhammed yakut hakkinda kırmızı bülten çıkarılması için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunmus.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol