metrobüs

independence
ben ki akp’ye ve akp’nin belediyelerine default bok atma eyiliminde bir insan olarak bu cali$maya da bok atmayi cok isterdim. hatta daha once bu araclarin aliminda yapilan yolsuzluklarla alakali kimi karalamalara da ufak yfak ba$lami$im, ayni ba$lik icerisinde yer aliyor o entryim.

ancak bir de insanlara yansimasina goz atmak lazim.

zincirlikuyu’dan avcilara gidi$i du$undum bir. ben ozel aracimla 2 saate yakin biz zaman diliminde gidemezdim eskiden. ozellikle cuma ve pazartesi gunleri zaman 2 saati de gecerdi kolaylikla. merter’den dal trafige omur taraflarinda acilsin birazcik, hadi orayi atlattin bu sefer dal $irinevler’den trafige allah bilir nerede acilir. oysa $imdi soylenilenlere gore zincirlikuyu’dan avcilar’a 45 dakikada ula$mak gayet mumkun. binmedim gormedim ancak cok farkli yerlerden duyduklarim bu $ekilde. ustelik her 10 dakikada bir metrobus seferleri olacakmi$, belki de o da olmu$tur.

bu baglamda yapilan cali$malar son derece tatmin edici. ozellikle okullarin acilmasina yeti$tirilmesi super bir $ey. istanbul trafiginin bir nebze azalmasina katkida bulundugu da soylenegelenler arasinda.

bu sefer bok atamadim, in$allah diger icraatlara.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol