mesleki deformasyon

steroid
doktorların yüzde 99’unun belli bir seneden sonra "zkerim hastasını da mikrobunu da.. 35 senedir okuyorum bundan sonra kendimi para kazanmaya vereceğim.." diyerek sergiledikleri üzücü durum.
bu lafı söyleyen kadın doğum asistanı bizzat kuzenimdir. karşısındaki uzman hekimin cevabı da aynen "zaten kendini başka birşeye verme, ehehe.." olmuştur.
ilaç mümesillerinden aldıkları iki kuruşluk rüşvet için günde gelen 250 hastanın hepsine de aynı ilacı yazan doktorlar da cabasıdır. yakın dönemde basına çıkan, bir ilacı yazması için bir takım doktorlara verilen rus fahişelerle alanya’da tatil köyünde haftasonu rüşvetlerini hatırlayanlarınız olacaktır. devlet yurdunda aynı ekmeği bölüp yediğimiz bir arkadaşım yakın zamanda ilaç mümessili oldu ve görüşmelere "hediye" verilecek kutu kutu laptop’larla gittiğini bizzat kendi söylemiştir. kendisi mezun olduğumdan beri işsiz olduğumu bildiğinden beni de çağırmıştır fakat senelerdir gençliğimi hastane kapılarında yediğimden bu rezalete ortak olamadım.
son olarak kşisel fikrimce bu "sağlık tacirleri"ne (artık mesleki de değil..) "insani deformasyon"larından dolayı nefretimi sunuyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol