memnun kalmazsaniz paranizi iade ediyoruz

ilean
urun satisinda musteriyi urunun guvenilirligine inadirma amacli sozdur.tabi bazi urunler vardir ki iadesi nasil mumkun olabilir tartisilir.zira hijyenik kadin pedi reklaminda dahi bu cumle kullanilmistir.memnun kalmasa bile iade etmeyi basarabilen ve begenmeme sebebini detaylica aciklayabilen olmus mudur bilinmez.
bloody mary
hiç bi zaman inanamadığım bir cümledir.nasıl yani şimdi yoğurt alıyorum üstünde yazıyo
memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz diye.tamam arkadaş ben bu yoğurdu aldım goturdum evime,koydum soframa once makarnayla yedim,sonra kabakla yedim bir de yanına ayran yaptım o yoğurttan içtim.ama tek başına yiyemediğim için tadını alamadım bir de tek başına yedim midemi bozdu ama yoğurt da bitti,neyse efenim goturdum paramı iade edin dedim,yoğurdun boş kutusunu goren personel bana paramı iade eder mi gercekten?
mirhat
genelde iade etmek için o ürünü tüketmemek yada kullanmamak şartı aranıyor, kullanmadan insan memnun kalmadığını nasıl anlar?, bu şekilde düşünerek ne kadar boş bir slogan olduğu anlaşılan cümle.
montaigne
ben pek çok markanın iadesine şahit oldum bizzat kendim de geri verdiğim oldu. bence çok çok gerekli tatmin garantisi. hatta aldığım çizmeler hemen yıprandı diye geri verdim. bazı firmalar sorgu sual bile istemiyor kullan bitir yine de geri alıyor. kendine güvenen markaların yapıcağı birşey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol