melankomik

melankomik
ortalık malı olmuşuz valla. yuh ulan. bu kadar da yoz olunmaz ki. nick mi yok lan başka?

neyse efenim, neden bahsettiğimi anlamadınız tabi, konuya gireyim ben. sağda solda duyduğum şuradaki melankomik sen misin buradaki melankomik sen misin sorularına hayır cevabını vermekten bıkmamdır hadiseül levazımat.

2006’nın başları.
melankomik nickini kullandığım ilk yer olan bilgi sözlük maceram başlamadan bir kaç saat önce.
sıçarken aklıma güzel bir nick geliyor ve sifonu çekip koşuyorum, google’da melankomik yazıp aratıyorum, bir karikatür albümü isminden başka hiçbir sonuç çıkmıyor. sayısı da iki elin parmaklarını geçmez.

az önce merak ettim yine melankomik yazıp aratacaktım, daha ben yazmadan google tamamlayınca oha falan oldum kal geldi 5600 sonuç çıkardı google önüme burrrhş dedim. bilgi sözlük ekşi sözlük itü nacizane uludağ lafmacun birebir vesaire gibi sözlük sonuçları hariç hiçbiri ben değilim. arkadaşlık siteleri mi ararsın forum siteleri mi ararsın, melankomik’ten geçilmez olmuş ortalık. şiirlerimi çalanları, saçma sapan değişiklikler yapıp kendi şiirleriymiş gibi yayımlayanları hadi bir nebze anlarım da zaten ortalık malı olmuş bir nicki neden seçer ki insan? o kadar kabızsanız gelin bana sorun nick bulayım lan size, kopya nicklerle dolaşmayın bari.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol