mavi duvar

imgoindeeperunderground
soylemesi super zevkli bir haramiler sarkisi. acikli olmakla beraber hizli olmasi guzeldir ve bununla beraber ankarada turkce rock calan barlarin degisilmez istek parcalarindandir. sozleri de;

duvarlari maviye boyadim
maviyi cok seversin
penceremde menekseler dizili
sularken sarki soylersin
gramafon da eski alaturka
hosuna gider bilirim

o yaz evinin icinde
denize nazir
sabaha kadar bekledim seni
birden dalgalar dedi ki gelmeyeceksin

birden ciktim viraneden
kosa kosa indim kumsala
aci aci sovdum sonra
yuzumu kirbaclayan ruzgara
esek sipasi
gercek bir olaydan etkilenilerek yazilmistir.hikayeyi tam olarak hatirlayamamakla birlikte olen birinin ardindan yazildigini soyleyebilirim.
palovera
soz-muzigi ayhan yenere ait olup olayi yasayan bizzat kendisidir.ayhan abimizin kiz arkadasi kendi dogum gununde sarhos olur ve denize girer,sonrada bir daha geri gelmez.ayhan abimiz de olayin sokunda sevgilisini beklerken sahilde bu sarkinin sozlerini yazar.sarki bu olayla dogmakla birlikte bi rivayete gore (kesin palavra!)ayhan yener hala sevgilisinin denizden cikip gelecegine inanir.
darth sidious
uc sarki ic ice girmis gibidir. her bir parcasi sizi daha cok icine ceker ve sonunda kendinizi viraneden kumsala kosarken ve suratiniza carpan ruzgara kufrederken bulursunuz. basladigi gibi de biter.
independence
ilk dinledigimde cok etkileyici bir $arki gibi gelmemi$ olsa da daha once yazilanlardan yola cikarak bir kac dinleme sonucunda tuylerimin diken diken olacagi intibasina kapildim ben.hayirlisi.
cocabora
uyuyacağınız zaman dinlenmesi gereken bir şarkı...her zaman eskiyi hatırlarsınız,garip bir mutluluk çöker nedense gözlerinize...
forlindon
hüzünleri en iyi tanımlayan şarkılardan biridir...
ayrılığın akabinde dinlenilmesi doktorlarca yasaklanmıştır desem yeridir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol