maskeli besler kıbrıs

nihilist
-are you speak english?
+yes..
-hah simdi sıctık.

diyalogu ile umut vaadeden ikinci nesil hababam kırmasının mehmet ali alaborasız devam filmi. bana safak sezer’i verin gerisini koyu verin zihniyeti ile ilk gunu gidip izleyecegim film...
armes
baştan sona güldüren şafak sezer ve cengiz küçükayvazın çok iyi performans sergiledikleri erdal tosun’un renk kattığı eğlenceli bir film.gülmek eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek için güzel bir seçim.
kablosuzdus
artik nerdeyse her salak filmde gormekten sikildigim 5 linin yada 6 linin basrollerini paylastigi komiklik filmi, bide memed ali eklenince sahken sahbaz oluyor. ilki arada tebessume sebebeyit vermisti bu da en fazla o kadardir.
angelus
artık sonuncusu olmasını umut ettiğim serinin bir parçasıdır. yok eğer sonuncusu değilse, bu sefer sonuncusu olması için bir tehdit unsuru olarak çocuğumu evimin çatısında yakmayı planlıyorum. ama daha sonra o sinirle fark etmediğim bir konunun farkına varıyorum ve bu aktivite için ortada bir çocuk olması gerektiğinin farkına varıyorum, zannediyorum bu çocuğu oluşturmak için yurdumunun belli örf ve ananelerinden olan belediye onaylı bir nikahın olması gerektiği konusunda ayılıyorum. sonrasında "acaba evlenmeden olmaz mı a.k" şeklinde bir düşünceye kapılıyorum ve hemen akabinde toplumun henüz buna hazır olmadığı gerçeğini kavrıyorum ve esasında bu filmin dördüncü veya beşinci devamının da çekilebilme fikri bir anda gözüme daha bir şirin, daha bir hoş gözükmeye başlıyor. yine de bilemiyorum. ev, çatı, çocuk, yangın, evlilik, evsizlik. toplum hazır değil. action.
hergele
çok tuttu diye devamını çektiler desek ne tutması ne filmi düpe düz saçmalık.türk sineması ivme kazandı dedik ama böyle sıçar gibi filmler yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi.
nerede lan bu dutluk
serinin en boktan filmi. ha diğerlerinin de pek iyi olduğu söylenemez ama hiç olmazsa otobüs yolculuğu gibi zorunlu durumlarda öylesine oyalanabiliyorduk. ulan buna vakit geçsin diye bile tahammül edilmez. yaptık oldu türevi saçmalığına güldüren filmlerden biri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol