makina

independence
21 temmuz 2007 bilgi sozluk makina zirvesi esnasinda inceledigim ve bu programa en cok hayran olmami saglayan detay $udur.

hic istisnasiz programin her ferdi program esnasinda inanilmaz egleniyor.programin yonetmeni reyhan, verilen kisa aralardan sonra programin ba$lamasina 10 saniye kala seyirciye yakla$iyor ve 10 dan geriye sayiyor.2 ye geldigi zaman "alki$$" diyor ve seyirciler alki$lamaya ba$liyor.bu sayede program alki$larla ve muzikle aciliyor.fakat ilginc olan bu degil.ilginc olan yonetmen reyhanin alki$$ dedikten sonra yerine gecip her seferinde dans etmeye ba$lamasi.

yonetmeninden jimmy jib sorumlusuna, aziz kedi’sinden orkestrasina, gurgen oz’unden okan bayulgen’i ne, konuklarindan ses teknisyenlerine kadar her bireyin yuzunde yeri geldi tebessum yeri geldi kahkaha gordum.bir sure programi degil sadece ekibi ve mimiklerini izledim, hayret ettim hayran kaldim.

makina’nin $u andaki ba$arisini ve isminden bu denli soz ettirmesini okan bayulgen’in yanisira i$ini cok severek ve inanilmaz eglenerek yapan ekibine de baglamak lazimmi$ bunu anladim ben bugun sabaha kadar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol