kulaklıkla müzik dinlerken bağırmak

underpressure
kulaklıkla müzik dinleyen insanların farkında olmadan yaptıkları bir eylemdir. kulaklıktan gelen son ses müzik, kişiyi çevreden soyutladığı için, kişi dünyayı dinlediği müzikten ibaret sanıp avazı çıktığı kadar bağırır. çevredekilerin tuhaf bakışları sonucu durumu anlar ve kızarır bozarır.
ankakusu
kutuphanedeyken yapilirsa cok rezil olacaginiz kesindir. bir arkadasim bilmeyerek yapti ve sessiz kutuphane senlendi.
hayir soyledigi sarki dragon ball z sarkisi olmasa daha az rezil olurduk.
laluska
kendi sesinizi duyamayacak kadar yüksek bir volümde dinliyor iseniz inanılmaz detone olursunuz en kötüsü de bunun farkına bile varmaz kendinizi oha lan süper sölüyorum modunda hissedersiniz. denemeyin.
freyja
nerde yaparsanız yapın cevrenizdeki insanların size tip tip bakacağı bir durumdur.dua edinde yanınızda sizi seven bir arkadasınız sizi uyarsın.
huni delisi
sebebi insanın kendi sesini duyamamasıdır.fakat istisnai durumlar mevcuttur yani eğer kendinizi duyamadağınızın farkındaysanız tonunuzu içgüdüsel olarak ayarlıyabilirsiniz.
nightbreeze
biraz da insanın müzik dinlerken sesinin dinlediği şarkıyı söyleyen kişi kadar güzel çıktığını düşünmesinden ortaya çıkan durumdur.
igoriyan
geneide eski tip kulakliklarla dinlerken gerceklesir yeni nesil kulak tipasi seklinle olan kulakliklarla bu tip sorun olmaz cunku kendi sesiniz oztaki borunuzdan duyar ve normal konusursunuz oteki turlu etrafinizdaki insanlar size bir morona bakar gibi bakarlar rencide olursunuz utanirsiniz en guzel cagre bombox la gezmektir bu tarz durumiarda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol