küfürlu başlıklara eksi veren ahlak bekçisi bilgiç

elma sekeriiii
ahlak bekcisi olmak gerekmez, sadece konu$ulan konularin belirli bir seviyede olmasi gerektigini du$unup, eksi verilen ki$inin yazmadan once biraz daha du$unmesini isteyen bilgictir. emege saygi vardir ancak kamuya acik yerlerde agzina geleni sayamiyorsan bu bir takim normlar yuzundendir ve bu yuzden pek ho$ gorulcek tarafi yoktur.sozlugun de bir sokaktan farki yoktur, herkes gelir gecer burdan, dikkatli olmak lazimdir.


edit:bir entry girerken bir kere kullanırsın gerekliyse o kufuru,iki olur ama ucuncu bozar. her entryde kufur olursa da bir anlami kalmaz olayin. tanidigin adamla kufurlu konu$ursun ama burdaki yazarlarin topuyla tani$man mumkun degildir.
janthamade
toplum icinde gerektiginde nasil ki icli disli bir kufur ortaya konuyorsa gerekli durumlarda sozlukte de boyle bir kufur kullanilabileceginin anlatilmasi gerektigini dusundum yazar profili.
ederleziavela
bilgi sozlugun sahsına sundugu demokratik oylama hakkını gonlunce ve ozgurce kullanan bilgic.

her insanın mizah anlayası farklıdır.

kimi belden asagı muhabetlere guler, kimi de bu durumu genel ahlak kuralları dısında gorur.

zekirbelli
belkide "eksi" küfürlü oluşuna değil zekadan muaf bele vurmadan başka birşeye yaramayan yavan üsluba gidiyordur, fevri olmamak lazım.

edit:yapılana ahlak bekçiliği değil, gelişime katkı denir.
hea buraya mi yaziyoruz
kendisine bu tarz mizahı sevmiyorsan , tıklama demek istediğim bilgiçtir.birde bu tür başlıklara "ayıp , ne kadar saçma,oha,mantığa bak, çok kötü birşey" tarzı entry girenleri vardır.kendini gösterme çabasını aşmalıdır. ısrarla böyle yapmak istiyorsa , forumlara tıklasındır , hem orda resmini de gösterirsin bak?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol