kızlara laf atmak

bloody mary
kıro insanın vazgeçilmezidir,dayaklıktır boyleleri..
onceden masum laflarla başlarla ’oy oy oy ne güzel şeysin sen oyle,tatlı kız’ falan derler..
bir daha ki goruşlerinde ’oy oy oy ne kayarım ben buna’ derler..
ne kayar acaba?diye düşünmekten aklımı alamam,donup ’ulan senin bana kaymaya gücün yeter mi be hayvan’ diyesim gelir susarım..bazen susmam..
ramazanda bile işlerine devam ederler..hatta işlerine verdikleri ehemmiyet sebebiyle oruç falan tutmazlar, her an kayabilirim? düşüncesiyle..

okidoki
mesala of of of o döte bülbül öte be ,ulan toprağamı götürecen be bi kereden ne olur,şuna bi posta kaysam 10 milyar borcum olsa ne yazar be , ona buna şapur şupur bize gelince yarabbi şükür, verecek karı faraşla kapının altından bile verir,karıda ne mal var , len yazar kasa gelde bi fiş kes, gibi cümleleri kullanan cinsel organları ile beyinleri yer değiştirmiş insanlar
deccal
genelllikle belli bir saatden sonra,tüm köşe başlarını tutan,insan oldukları sadece biyolojik olarak ispat edilebilir canlıların bokunu çıkararak yaptıkları iş.
salome
turk toplumuna ozgu bir tavir degildir sayet italya’da polis memurlari bile kizlara laf atar. tek farki onlarin "erkege" benziyor olmalaridir!
deepblack
çok değişik biçimleri vardır.

1- erkek kişi yaklaşır ve şşşşttte kuzu kuzu geldim der, işte kuzu kuzu geldim demez çünkü önce laf atar gibi şşşşt yapar. komiktir böyleleri cevap verilmez.

2-erkek kişi yine yaklaşır ooof ne güzelsin abla der, madem beğendin ne diye abla diyosun. kadınlar abla denilmesinden mi hoşlanır?

3-birinci erkek kişi bizi yabancı sanar ve oh my god ne kadar beautifulsunuz kızlar siz der ve gülünür tabi ki. çünkü insan bu komikliğe kendini tutamaz. bunun üzerine ikinci erkek kişi uzaktan hoşunuza gitti di miii diye bağırır ve anında sessizlik olur.
hormonsuz domates
yurdumun bağırları yanık yiğitlerinin üzerinde mastır yaptığı konudur. şayet, sarı tişört giyen bir kıza "gel gel sarışınım geeel, ben sanaa aşığıım geeel" şeklinde sezen aksu’dan alıntı yapmak hangi gevur erkeğin aklına gelir ki?
doqqyjuice
erkek kişisinin alternatif mastürbasyonudur belkide. aşırıya kaçan labunyaları kategori dışı tutmakla beraber erkek arkadaşının yanında "ayy şu çocuğa bak taşşş oha ya facia bişeeeeğğğğyhhh!" diyen hatun kişisinden daha iğrenç değildir bu davranış biçimi.
superkahraman
insan doğasında ki sosyalleşme güdüsünün ortaya çıkardığı bir anomalidir. şöyleki, her insan sosyalleşmek adına bir takım eylemlerde bulunur. yanındaki kadına güzelliğini betimleyecek bir takım iltifatlarda bulunmak da bunlardan biridir. güzelim yurdumun has delikanlıları ise, etraflarında iltifat ederek sosyalleşmelerini sağlayacak dişiler bulamadıklarında, bu ihtiyaçlarını sokaktan geçen tanımadıkları kadınlar üzerinde tatmin ederler. bir noktadan sonra dayanılmaz hale gelen kadınsızlık, bireydeki laf atma eşiğinde çeşitli kademeler/dereceler oluşmasına da sebebiyet verebilir.

1. kademe
etrafında 3-5 dişi olan delikanlı
meraba, çok güzelsiniz, tanışabilir miyiz, benim adım bik bik bik...

2.kademe
etrafında 1-2 dişi olan delikanlı
meraba, çok güzelsin, tanışalım mı, benim adım bik bik bik...

3.kademe
etrafında 0 dişi olan delikanlı
çok güzelsin adın ne benim ki bik bik bik...

4.kademe
etrafında bir süredir 0 dişi olan delikanlı
yavruz, adın ne benim ki bik bik bik...

4.kademe
etrafında bayadır 0 dişi olan delikanlı
yavruz, yalarım...

5.kademe
etrafında uzun süredir 0 dişi olan delikanlı
bal nedir ki, şeker nedir ki...

6.kademe
etrafında doğduğu günden beri 0 dişi olan delikanlı
hede!?

(bkz: six degrees of inner turbulence)
zerzevat
zaman zaman got olunabilecek durum. ilginc bir ornek vermek gerekirse.

hamile bir bayana laf atilir:

+ ooo yenge ari mi soktu??
- hayir kocam soktu.
+...
isyankarmuhabir
’’bana laf attilar, cok firlama bu cocuklar mutlaka tanşsmaliyim hatta tanısmak yetmez hemen vermeliyim’’ diye dusunen kizlarin oldugunu hayal eden ergen bunyelerin abazalık serzenisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol