kız arkadaşının yanında küfür ettirmeyen model

igor
bu model insanlar erkeklerin arasinda dumduz gidebilme yetenegine herkesten daha cok hakimken kiz arkadasinin yaninda soyleyebileceginiz en ufak bir argo sozcukte "abiii ayip oluyor ama" deme zahmetine giren tiplerdir ayrica bunu diyemedigi ortamda da garip surat ifadesiyle bakar yani ayip oluyor manasina gelen bir bakistir bu, simdi adama sorarlar kime gore neye gore kufur, diyelim ettik ulan salak senin kiz arkadasin fanusda mi yasiyor, bizim bilmedigimiz steril bir yasam sekli var da biz mi bilmiyoruz, isin en ilginc tarafi ise bu tipin kiz arkadasiyla yanliz gorustugunuz zamanlarda kizin agizndan cikan kufurlere sasirip kalirsiniz "e hani erkek arkadasin kiziyordu ne oldu" demeye diliniz varir ama sonra vazgecersiniz herkes biribirini kandiriyor bana ne diyip oradan uzamak daha iyi.
ceska
kızların küfretmediğini hatta küfür bilmediğini düşünen erkek modelidir. bu model erkekler kızların kendi aralarındaki muhabbetinden de bihaberdir.
dilemma
kızların da küfür ettiğini bilen, ama sırf o da biliyor diye yanında küfür edilmesini istemeyen erkek de olabilir pekala.
mitili
’ne modeli’ sorusu geliyor önce akla. insan mı, obje mi? insansa dişi mi, erkek mi? objeyse son model mi? nedir ne değildir bilmiyorum ama okuyunca yarıldığım bir gerçek. gerçekler acıdır. o zaman bu acı bir gerçektir. gerçekler acıysa bu tatlıların yalan olduğu anlamına gelmez. onlar da acı olabilir. yok gerçek olabilir gerçek. gerçek model. sapıttım "bir noktalama işareti olarak" amına koyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol