genel yapisi mikro dunyada floem e benzeyen bir bitki. kaval yapilabildigi gibi bir parcasi koparilarak savascilikta oynanabilir genelde golkenarlarinda yetisir.
(bkz: sazlik)
kamış
bazi restoranlarda pipet ya da plastik boru! yerine kullanilan isim. yanlis anlasilma olasiligi yuksektir.
-kamis da ister misiniz?
-benim var sag ol.
-kamis da ister misiniz?
-benim var sag ol.
zamanin birinde,yanilmiyorsam arabistan’da seyislik yapan bir turk’un bakicisi oldugu at tarafindan penisi isirilarak kopartilmisti.bunun uzerine bir tv kanali bu talihsiz vatandasimiz ile roportaj yapmak icin bir hanim kizimizi gorevlendirmisti.aralarinda gecen konusma sonrasinda ogrendik ki kamis zaman zaman penis anlaminda da kullanilmaktadir.
seyis-birden alt tarafa dogru uzanip isirdi ve kopardi iste....
spiker-neyi kopardi?
seyis-seyi iste.
spiker-neyi efendim?
seyis-eeehmmm..seyy....kamisi!!
seyis-birden alt tarafa dogru uzanip isirdi ve kopardi iste....
spiker-neyi kopardi?
seyis-seyi iste.
spiker-neyi efendim?
seyis-eeehmmm..seyy....kamisi!!
genelde bambudan yapilan,bazi nefesli sazlarda(klarnet,saksafon gibi) baq’e takilan ve ses cikmasini saglayan ufak tahta parcasidir.
pipi sozcugunun kabacasi.
ne zaman gorsem iki ucundan tutup cevirdigim hede.
(bkz: pipet)
gömlek, entâri. kefen in parçalarından olup, entâri gibi uzun, dikişsiz gömlek.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?