jason newsted

goretomb
seneler boyu (bkz: cliff burton) gibi bir adamin yerine gelip alakasiz yere kiyas edilmekle kendisine haksizlik edildigini dusundugum bass gitaristir.
jason’i flotsam and jetsam albumlerinde dinleyen bir muziksever ilk sarkinin sonunda zaten 2 ayri adami kiyas etme comezliginden de silkelenecektir.
yeterli para birikimini yaptiktan sonra cok da besteleri ile katkida bulunmadigi gruptan ayrilarak ne denli siki ve zeki bir adam oldugunu da gosterdi kendisi gec de olsa bu entry de helal olsun demek duser bana.
eldrun
cliff burton gibi jason da bir üstaddan sonra geldiği için küçümsenmiştir.metallicaya gelmesinin üstünden seneler geçmesine rağmen fanlar "new guy" diye seslenirlerdi.jamesde zamanında o hep bizim kardeşimiz olarak kalacaktır gibisinden bir laf söylemiştir.

ayrıca, çok feci headbang yapar(dı).seyirci gaza getirmek, görevlerinden biridir.
van ness
ülkemizde yayınlanan popstar zartstar zortstar pırtstar yarışmalarıyla alakası olmayan bir rockstar yarışmasının jüri üyesi.(ydi)
sepulturk
metallica’nın sahne ile seyirci arasındaki köprüsüydü tam anlamıyla. bütün konserlerde seyircinin nabzını en iyi tutan eleman oldu yıllarca. ayrıca bass konusunda da aşmış bir abimizdir. herkes sever bu abiyi fakat kimse "iyi bassçı" şeklinde telaffuz etmedi. bunun en büyük sebebi ise gelmiş geçmiş en büyük bass üstadlarından birisinin yerine gelmesiydi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol