insan kaynak değildir

greyfurt
nasil ifade edersen et, yalama kom kom’ların bir ucundan tutup eleştireceği, modern işletme bilimine yöneltilmiş eleştirilerden biridir.
ik’nın en birincil sorumluluklarından biride:
"kardeşçe paylaşım" kisvesi altında yürütülen "salla başı al maaşı" zihniyetine karşılık "performans yönetimi" gibi önemli bir fonksiyonu yurutmektir.
insan, günümüz işletme biliminin geldiği noktada en değerli kaynaktır. her bahar rüzgarından mana yada her yelden bahar rüzgarı çıkarmaya uğraşan kişilerimizi, şahıslarımızı ve organizmalarımızı "amerika’da iş gücünün etkin kullanımının, amerika’nın 2. dünya savaşı sonrası verimlilik artışı üzerine etkileri" ile ilgili kitaplar olmasa da (kitap onları aşar. broşürler onların zekalarını zorlamadan bir şeyler öğrenmeleri için dizayn edilmiştir. zira bu tip kitaplarda paragraflar 1-2 sayfa sürebilir ve konunun yabancısı beyinlerin ilk cümle ile son cümle arasındaki ölümcül bağlantıyı anlamalarını mümkünatsız kılabilir. broşürler ise onların sığ ekonomi bilgilerine hitap eden geliştirici bilgilerle doludur.) broşürler okumalarını tavsiye ederim.
sonuç olarak "insan sömürü kaynağı değildir" şeklinde düzeltilmesi icap eden tezdir.
insan kaynaktır. kaynaktır. kaynak.
ezik not: şimdi okudumda, biraz sert olmuş galiba. eh neyse yazdık artık.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol