independence

pixie
sene.. 1960 ile 1990 arasında bir sene .. ekim ayının sonları.. hava soğuk ve puslu . bu tarihte dünya, türkiye, yavru vatan ve türki cumhuriyetler eşi benzeri yaşanmayacak bir olaya tanık oluyorlardı. boncuk gözlü , tombul yanaklı , cin gibi bir çocuk dünyaya gelmekteydi.. hayır hayır bu sadece bir çocuk değildi. bu.. bu olsa olsa jedi olabilirdi.

jedi 15 günlükken "aq!" dedi. 3 aylıkken yürüdü. 4,5 aylıkken ilk birasını içti, 6 aylıkken ilk kez aşık oldu . 8 aylık olduğunda gayet anlaşılabilir bir şekilde "yavaş gelin saçınız başınız dağılmasın" diyebilmekteydi.

3 yaşında okula başladı, 4 yaşında ilkokul öğretmeni şaziment hanımdan yediği ayar sonucu öğretmeni first class uçurmaya çalıştı ve bu sebeple okuldan uzaklaştırıldı. bu olaydan sonra aq hepinizin diyerek ilkokulu terketti ve bir daha da geri dönmedi. iş hayatına atıldı. çeşitli şirketlerde üstdüzey yöneticilik yaptıktan sonra 11 yaşında bir havacılık şirketi kurdu ve başkanlık üstlendi. kısa sürede uçurduğu insan sayısı binleri buldu. köşeyi döndü.

spoiled ile fırtınalı bir aşk yaşadı. çift magazincilerden hep köşe bucak kaçtılar. paparazilere her pazar bomba haber oldular.

ancak dünya ve türkiyenin içine düştüğü hale daha fazla katlanamayan jedi, "yeter lan!" diyerek sırra kadem bastı. ki bu sırada tarihler 2004 yılını göstermekteydi. daha sonra kimse jediden bir haber alamadı.

.. kendisinin bir sözlük kurup orda yaşamaya devam ettiği söylentiler arasındadır.

(bkz: ortada jedi var yandan geç)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol