ilkokul kompozisyonları

tiryaki
oldukça naif , kibar bir dille yaratılmaya çalışılan giderek felsefi derinlik kazanmaya başlayan zaman ötesi yazılardır bunlar.büyüyünce yazılanları tekrardan okumamak akıl ve ruh sağlığı için hayati derecede önem teşkil eder.
ben bir gün şunu yapmıştım sonra o geldi şöyle böyle oldu derken,intihar eşiğindeki bir şizofrenin masallar alemindeki o hülyalı seyahaterinde buluveririsiniz kendinizi birden.
tiryaki
biz bir gün ayşelerin ailesiyle birlikte piknik yapmaya gitmiştik.sonra kardeşim geldi.ben senden daha hızlı koşarım dedi.sonra ben de onunla beraber koşmaya başladım.onu yendim.herkes beni tebrik ettiler.
sonra annem bize köfte yaptı hepimiz yedik.ben çok doymuştum.ali’nin köftesi bitince benden istedi.ben de köftemi ona verdim.annem kızdı bana.
sonra babamla beraber top oynadık,eğlendik.çok güzeldi ağaçlar.ben bir tane gül kopardım. arabaya binmeden önce onu anneme verdim.annem beni öptü.
sonra yemekleri topladık.tüpü arabaya koyduk ama alinin bisikleti kırılmıştı.babam onu tamir etti.ondan sonra eve gittik.
o günü hiç unutmayacağım ben.herşey çok güzeldi.keşke bir daha gitsek!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol