haluk yıldırım

aysemayse
25 haziran 1972 doğumlu, 2.00 boyundaki basketbolcu.forvet pozisyonunda oynamaktadır. ülkersporun kurulduğu 1994 yılından 2004 yılındaki hastalığına kadar bu takımda oynamıştır.hücumdan ziyade savunmada başarılı olan ve tam bir görev adamı sıfatına sahip olması nedeniyle her antrenörün kadrosunda bulundurmak istediği basketbolcudur.
haluk yıldırım 10 yıllık ülkerspor kariyerini 2003/2004 sezon ortasında (bkz: hodgkin lenfoma ) hastalığı geçirerek sonlandırdı.hastalığını hırvatistan’daki zagreb maçında yüksek ateşten dolayı oynayamaması ve vücudundaki bezelerin giderek büyümesi üzerine yaptırdığı biyopside öğrendi.ülkerspor yönetimi haluk’un kendi isteğiyle takımı bıraktığını açıkladı. ancak haluk yıldırım, ülkerspor’u kendi rızasıyla bırakmamıştı. kanser olduğu için antlaşması 10 yıllık kariyerine ve iyileşme olasılığına rağmen tek bir mektupla feshedildi! sporcu bu haberi eşinden öğrendi.her ne kadar ülkerspordan olaylı bir şekilde ayrılsa da her zaman 14 numaralı turuncu formayla hatırlanacaktır kendisi.
hastalığını 4 ay kemoterapi, ardından da bir ay radyoterapi gördükten sonra 6 ayda yenerek basketbola geri döndü ve beşiktaşta kariyerine devam etti. beşiktaşta geçirdiği sezonun sonunda türk telekom’a transfer oldu.
schenardi
her zaman üçlükçü anılıp da 10 tane boş şutundna anca birini sokabildiğine her daim şahit olduğum forvet kişi. ama saha içinde ruhuyla oynamasının karşılığını savunduğu adamı da bezdirerek alır. bu kişinin bir değişik modeli için (bkz: alper yılmaz)
independence
daha once sezon sonu basketbolu birakacagini aciklami$ti;

#1012863

i$te o gun bugunmu$.

henuz netlik kazanmasa da yuksek ihtimalle oynadigi macin son mac oldugunu acikladi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol