hacettepe sözlük

melankomik
http://www.hacettepesozluk.net/

pek sözlüğe benzetemediğim bir site. yeni açılmış.


ha bir de benim özel bir isteğim var:

gerçekten kaliteli olduklarını düşündüğüm, gözümde bir saygınlığa sahip olan üniversiteler böyle tuhaf sözlükler açıp da kendilerinden tiksindirmesinler bizi. yasaklayacak mısınız ne yapacaksınız ama bi son verin artık şuna ya, yeter!..
passive
üste benim de söyleyecek birşeylerim var diyen herkes gelsin diyen alta da imla kurallarına uyunuz yazan ilginç, garip, korkutucu, enteresan, oyuncak gibi bir sitedir. ulen önce siz uyun bir şeyle birşeyi öğrenin sonra yazarlarınıza ahkam kesin..
independence
yoneticileri cok cakalmi$ bu sitenin.

gereksiz kutuma du$en mail aynen $u $ekildedir;

sözlüğümüze göndermiş olduğunuz ileti ve/veya iletilerin hacettepe sözlük <a href="http://www.hacettepesozluk.com/ks.doc" target="_blank">kullanıcı sözleşmesine</a> ve sözlük etiğine aykırılığı nedeniyle. sözlüğümüze ileti gönderme hakkınız hacettepe sözlük kullanıcı sözleşmesindeki yaptırımlar dahilinde geçici olarak elinizden alınmıştır. yetkililerimizce gerçekleştirilen bu işlemi anlayışla karşılayacağınızı umar, aynı durumun tekrarı halinde hacettepe sözlük kullanıcı sözleşmesindeki diğer yaptırımların uygulanabileceğini hatırlatırız.www.hacettepesozluk.com

i$in daha da garip tarafi ben bu siteyi ilk defa gereksiz kutuma du$en mail vasitasi ile ogrenmi$ oldum. bir ara$tirdim ki ayni mail yuzlerce belki de binlerce ki$iye ula$mi$.

1 - mail adresimi nereden buldunuz?
2 - evet reklam iyi bir $eydir ama boyle sahtekarliklarla nereye kadar?
3- siteniz bir sike benzemiyor.
tunalizade
internetteki sözlüklerden biri. bazı yazarların gereksiz kutularına mail gönderir. lakin bu gönderilen mailler çok da gereksiz değildir. inci sözlük tarafından birkaç yazarın hesabının ele geçirilmesiyle bu durum karşısında tüm inci ahalisine gönderilmiştir. yada bir kaçına. bu demek oluyor ki maili alanların yakından uzaktan inciyle alakaları vardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol