google da kendi ismini aratmak

0 /
schenardi
birisi benim ismimi alıp da kötü emellerine alet etmiş olabilir mi diye ara ara yaptığım eylem. ne de olsa benim halkım bünyesinde tuvalet duvarlarına bir tanıdığının telefon numarasını orospu numarası diye yazan ya da o telefon numarasını başka bir tanıdığına telefonun sahibini taciz etmesi için bizzat veren sapıklarla doludur ve internet alemi bu tip ruh hastalarını tatmin etmek adına en büyük imkanı sağlar.
lady rosenred
sadece adınızı değil yaz okulunda alıp kaldığınız dersin notunu da bulmanız durumunda "cümle aleme rezil oldum" düşüncesiyle bir daha böyle bir şey yapmazsınız.
muque
çıkan isimlerin hiçbiri olmamak,hepsini bulup küfretmek istemek "hadi isim aynı, soyad da mı aynı mk" demek.o 5 dakika içinde kendini özel hissetmemek sonra da "sittirsinler" diyip konuyu kapatmak.
vardium
bir ara toyota auris böyle bir reklam kampanyası yapmıştı. kendi adımı aradığımda bana özel reklam çıkıyordu. ’merhaba xxxx yeni auris sizinle tanışmayı bekliyor’ şeklindeki reklamın ne amaçla yapıldığını hiç anlayamadım. ellerinde bir veritabanı vardı ve buradaki herkese veritabancasi yardımı ile bu reklamı gösteriyorlardı, çünkü bizim şirketteki başka bazı arkadaşlarda da aynı reklam kendi isimlerinde gözüküyordu.
sukela
tırnak içinde aranması daha makbûldür.

ama sonuçları yuh dedirtiyor bazen. düşünün ki çok zor bulunan komik ismi olan birini tanıyorsunuz, bir forumun komik isimler başlığına yazıverdiniz bunu, dahası üstüne okuyanlar dalga geçti.. o şahıs google’da adını aratınca foruma yönlenmez mi? üye olup hesap sormaz mı? sorar. çok da kötü olur.
redcrow
arattım..

halifeymişim.
harbiye’de travesti.
çakaryasporda stoper.
doktor var bi de,kalp cerrahı.
adam keçisine vermiş adımı.
lavuk yazdı bir yerde.
geyik mi ne..
aman beaaa.çok sıradanım.
greyfurt
bulunan insanların her zaman beklediğin etkiyi yaratmayabilecekleri eylemdir. cıkan 402 sonuçtan gaza gelerek gerçekleştirilen iritibat kurma girişimleri düş kırıklığıyla sonuçlanmıştır.

ben kendi adıma sahip birini bir "fun list"te bulup msn’e ekledim. bana "sen kimsin?" sorusuna ben "x.x"im die cevap verince şok yaşadı diğerleri. hatta birinin son 10 yıldır okuduğu okulları felan anlattım. iyice kıllandı. beni biraz sorguladıktan sonra ona telefonumu felan verdim. yaşadığı endişe o kadar büyüktü ki; ben bile tedirgin oldum.

sonuç olarak hedeflenen hazzı yaşatması çok çok zor olan eylemdir. google’da kendi isminizi aratın ama çok bir beklentiniz olmasın. sonuçta isim bir etikettir. önemli olan insanın kendisidir.
sitivreyvaugin
x giyim
x artıma
x tekstil
x ile her gün


sonucta ne giyim firmam var nede arıtma tesisim ya da tekstil imalathanesi x ile her gün zaten ben olmamam bir de adım genelde kız çocuklarına verilmiş tek öğrendiğim bu oldu gugıl allah belanı versin.



0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol