goldexco.in

independence
kepenkleri kapattigi iddia edilen bir baska türk kripto borsasi.

bu borsalari kim nereden buluyor, hangi akla hizmeten buralara para yatiriliyor, bunu anlamak cok guc. ve fakat bu millet her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla kostugu surece tosuncuklar bu milletin basindan eksik olmayacak.

sitede su sekilde bir aciklama var;

Değerli Basın Mensupları ve Goldexco.in Yatırımcıları;
Goldexco.in 23 Nisan 2021 tarihinden bu yana haksız bir karalama kampanyası ile karşı karşıyadır. Bugün itibariyle teknik ve yasal sorunları çözmeye başlamış bulunmaktayız. Yatırımcıların anapara iade talepleri yerine getirilmeye başlanmıştır. Bu hususta [email protected] mail adresine iade talebinde bulunan yatırımcılarımızın iadelerinin sırasıyla yapıldığını bilgilerinize sunarız.

Tamamen asılsız ve haksız ithamlarla anılmaktan üzüntü duymaktayız. Söz konusu karalama kampanyalarının ve iftiraların hukuk önünde hesabını soracağız. Bize inanan ve güvenen tüm yatırımcılarımızın güvenine layık olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Tüm resmi kurumların, yargı mercilerinin her türlü inceleme, denetim ve gözetimine hazır olduğumuzu, hiçbir çekincemizin olmadığını belirtmek isteriz. Son olarak GLDX token alıp, iade istemeyen ve bize güvenen yatırımcılarımızla yolumuza devam edeceğiz. Projemiz devam etmektedir. Teknik ve hukuki sorunları hızlıca çözüp yatırımcılarımızla kazanmaya ve kazandırmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Goldexco.in Ailesi

https://goldexco.in/Home/index

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol