goetica

pixie
canım gitmek istemiyor goetica. hiç gitmek istemiyor.
hadi kalalım senle burda. st antoine’nin bahçesindeki merdivenlerde biraz daha oturalım ne olur. üç dört fotoğraf daha çekelim. içeri girip bir dilek daha dileyelim, bizde dilek çok! senin için de diledim zaten ben demin. birkaç tane daha dileyelim ne çıkar. mum yakalım. bakarsın tutar.

ceplerimizi karıştıralım hadi ne olur, vardır elbet birkaç bozukluk daha. napıcaz ki parayı zaten bundan sonra. kalan paralarımızı birleştirip birer anı daha alalım bugüne ait. hepsini harcayalım. geri dönüş için bile kalmasın paramız. olur da kalırsa kalanla birer kahve daha alalım. yarım saat daha konuşalım kocaman yastıkların üzerinde, biraz daha dursun kafam omzunda. saçlarımı öp sen yine ben sol elimi uzatabildiğim kadar uzatmış ikimizin resmini çekerken.

canım bitsin istemiyor. hiç.

hadi birer sigara daha yakalım. söz bu son.

bir tur daha yürüyelim sokakları. bir aşağı bir yukarı.. amcalara gülelim. anketçilerin arasından slalom yapalım. yeşil ve kabarık saçlı asabi ablalar geçsin yanımızdan. korkalım.
kalabalık yürüsün üzerimize doğru. koluna gireyim ben çıkmayayım bir daha.

iki fok olalım. röağr diyelim birbirimize. kimse anlamasın. daha çok gülelim.

saat kaç? bilmem. birşey daha söyle. anlattıklarını duymak istiyorum. ilginç bir mutluluk yayılıyor içime yanındayken. hani, şey gibi, içimde boya şişesi devrilmiş de midem, ciğerlerim, dalağım, nefes ve yemek borum maviye boyanmış gibi. gülüşlerim içten ve huzurlu. gözlerim kısık çıkmış bütün fotoğraflarda.. birkaç tane daha çekelim. sen bana sarıl, dola kolunu boynuma, bakma benim resimlerde dilimi çıkarıp boğuluyor gibi poz verdiğime.

gitmeyelim olur mu. hiç gitmeyelim. betty boop gelsin katılsın aramıza. şiveli çingeneler falımıza baksın uzun uzun.

gece olsun, hava kararsın, st antoine’nin bahçesindeki süpürgeye binip...

.......vınnnn....
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol