geniş aile

independence
bolum 50


:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
2. sezonun ilk bolumu eski sevimliliginden bir hayli uzakti ama yine de geni$ aileydi i$te. rojda demirer’in o guzel yuzu diziye yepyeni bir renk getirmi$, cok iyi bir secim. gerci ben zuhal topal’i da cok begeniyordum bu dizide ama rojda cidden iyi bir secim olmu$.

kuddusi’nin babasi kosnik herif kuruyemi$ciyi satmi$, kariyi da bo$anip torunundan 10 ya$ buyuk birisi ile evlenip ucuvermi$ yuvadan, boylelikle diziden tek ayrilan zuhal topal olmami$, halit akçatepe’de ayrilmi$ diziden.

cevahir biyiklari fora edip silah altina girmi$ti gecen sezon sonunda, $imdi terhis oldu biyiksiz biyiksiz geldi kahveye ama o da ne, kahvenin %50 sini koyu bilal almi$. koyu bilal de pis biyigi ilr ortaliklarda fitne fucur pe$inde, kuddusi’nin kuruyemi$cisini satin alip kuddusi’yi cikarttirdi mulkten kendisi kuruyemi$ci acti ama yuzune bakan yok. kuruyemi$ler iyice kuruyup iflasa surukleyecek in$allah koyu bilal’i. somer tuna dogmu$ bu ayrilik arasinda, dogmu$ ama sanirim biraz salak dogmu$, halen konu$mayi bilmiyor velet. ben o ya$lardayken ingilizceye ba$lami$tim turkceyi bitirip.

rojda da cevahirler’in evdeki kiralik odaya ta$ininca tam oldu, onumuzdeki gunlerde buyuk bir a$k masalinin mizahi yonu bekliyor bizi sanirim.

ilk bolum ba$ta da soyledigim uzere soguktu biraz, in$allah isinacaktir tez zamanda.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol