game dev tycoon

independence
100mb civarinda bir oyun ancak cok kafa yorduran cok eglenceli bir oyun. oyunda oyun imal ediyorsun evet, oyun geli$tiriyorsun, satiyorsun, sana gelen kontratlari kabul ediyorsun falan. oyun bir garajda ba$liyor, sonrasinda nasil ilerledigini ben de bilmiyorum. son iki saattir oynuyorum ama deli sardi minicik oyun.
independence
100 kusur mb olmasina kar$ilik oyun gercekten guzel cikti rica baba.

garajda ba$liyorsun demi$tim ya, 1 milyon dolari kazandin mi bir ofise cikabiliyorsun. 1 milyon dolar nasil kazanilir lan deme, tek bir oyunun tutsun hit alsin para cebinde. sonra yanina adam falan aliyorsun.

oyun 30 oyun senesi gecince bitiyor ama sen dilersen devam edebiliyorsun. 9 saat falan oynadim lan, boru degil ama 9 saatte de oyunu bitirdim.

oyuna devam etmeyi tercih edersen kendine ait bir binaya dahi cikabiliyorsun.
independence
türkçe dil paketli ve daha yuksek surumlu bir modeli daha var bu oyunun ve oncekine nazaran cok daha keyifli. koskoca bir sirket sahibi olup dunya oyun odulleri bilmemnesinden odul aldim, biraktim.

35 oyun yilindan sonra da devam edebiliyorsunuz gerci ama sonrasinda bir numara yok, yeni uygulamalar platformlar falan acilmiyor artik. var olanlarla devam etmek zorunda kaliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol