fuatavni

0 /
independence
yeni bir twitter fenomeni. cemaat ile akp arasinda gercekle$en mucadelenin sebep sonuc ili$kilerini detayli $ekilde ele aliyor.

https://twitter.com/fuatavni
independence
pek takip etme firsati bulamadim kendisini, son bir saattir yazdiklarini okuyorum gecmi$e yonelik ve edindigim izlenimler $unlar;

1- ba$bakanin cok ama cok yakinindaki birisi.
2- kesinlikle cemaatci.
3- ba$bakanin pek cok sirrina vakif.
4- guzel turkce kullaniyor.
5- cemaatin bundan sonraki planlarina son derece vakif.

mutlaka takip edilmesi gereken birisi. iyi ya da kotu, fikrine uyar ya da uymaz ama en azindan cici$leri takip etmekten cok daha iyi, cok daha aydinlatici.
independence
$u $ekilde tweetler atti bugun;

1. sandığa şaibe bulaştırmak için çok önemli bir bilgiyi paylaşacağım. gazeteciler, haber yapabilir çünkü basın özgürlüğünü ilgilendiriyor.

2.dün bulunduğum ortamda konuşuldu. bir kaç kişiden teyit etmeye çalıştım. son gelen bilgiler ışığında sizlerle paylaşayım.

3. idari birimlerden sorumlu emniyet genel müd. yard. mustafa gülcü, siyasi görevi olmamasına rağmen il emniyet müdürlerini tek tek arıyor.

4. seçim sonuçları ile ilgili anadolu ajansı hariç hiç kimseye bilgi verilmeyeceği talimatını veriyor. basından ilk veriler neden saklanır?
independence
fatih altaylı’ya gore bu hesap yurtdi$indan yonetiliyor. bunu da twitter’in yeni gorunumune henuz turkiye’de geci$ olmamasina ragmen fuatavni hesabinin gecebilmi$ olmasina baglami$. oysa turkiye’de de cok sayida insan yeni gorunume gecti. altayli’nin bilgi vermeye calismadan once biraz daha ara$tirma yapmasi $art.

http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/937881-fuatavniyi-twitter-desifre-etti
independence
eski hesabi twitter tarafindan turk takipcileri icin gizlenmistir. yeni hesabi su sekilde;

https://twitter.com/fuatavnifuat

eski hesabi da lokasyon degistirerek izleyebilirsiniz gerci.
independence
bugun cok endi$e verici $eyler soyledi.

soylediklerine gore erdogan ve hakan fidan avm ve akp te$kilatlarina yonelik teror faaliyetleri planlami$lar. amac ise bu eylemlerde olen insanarin sorumluluklarini cemaate yikmak, eylemleri cemaat gercekle$tirdi demek. bu adam bugune kadar ne soylediyse cikti, bunu da gozonunde bulundurmakta fayda var derim ben. attigi tweetler $urada;

http://i.imgur.com/cAQWC2i.png
independence
bugun gercekle$en operasyonu ve isimlerini bile bildi adam.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28005747.asp

kimi zaman bu kisinin bizzat erdogan oldugundan da suphelenmiyor degilim valla.
independence
star gazetesi ve ayni gruba ait olan gazetelerin iddialarina gore bu hesabi emre uslu yonetiyormu$. twitter uzerinden yollami$ oldugu ozel mesajlar falan da hepten de$ifre edilmi$ iddialara gore.

emre uslu ise bunu kendi hesabindan yalanladi elbette.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol