findeks kredi notunuz hesaplanamamıştır

independence
son 5 sene icerisinde herhangi bir bankadan kredi karti kullanmadiysaniz, bir kredi almadiysaniz, vadeli hesabiniz bulunmuyorsa vs. kredi puaniniz findeks tarafindan hesaplanamaz ve karsiniza bu hata mesaji cikar. tipki bende oldugu gibi.

5 senelik periyotlarin kimi donemlerinde kredi karti ve & veya kredi kullanmak gercekten cok gerekliymis. ben bugun bunu ogrendim. aylik onbinlerce liralik geliriniz dahi olsa 100tl lik kredi bile cekemezsiniz bu durumda.
hundede
Üniversitede 250 lere düşürdüğüm not. Daha sonra kendileri 1300 e kadar çıkıp son olarak 3 ay içerisinde 600 e kadar düşmeyi başarmıştır. Lanet girsin sana findex
cunupimamineskimumini
sırf bu yüzden kuzenim bir bankadan once kredi kartı aldı, nakit avans cekti geri yatırdı faiziyle falan. bir süre bu kartı kullandıktan sonra kredi cekti 2 bin liralık. onu da taksitine gore yatırdı derken sonra 5 bin lira cekti. onu da odüyor şuan.
Bu arada kuzenimin bu paralara ihtiyacı yok. ama findeks ten kredi notunun olumlu cıkması icin ve bundan sonraki hayatında istediğinde kredi cekebilmek icin boyle işlere girişti.
o da kredi kartı dahil bankayla hic işi olmayan biriydi ama yaş ilerleyince lazım olabiliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol